ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 28 Φεβρουαρίου 2013
  • Views458

Ο κ. Άρης Βέρρος για μια ακόμα φόρα συνεχίζει να διαχωρίσει τους πολίτες σε αρεστούς και μιάσματα. Προφανώς ο ίδιος δεν έχει μάθει τίποτα απολύτως από  την ιστορία της Αριστεράς. Είναι λυπηρό πάντως που με τους χαρακτηρισμούς που υιοθετεί περί «μνημονιακού δημάρχου» προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενώ την ίδια ώρα απαξιώνει προκλητικά πρωτοβουλίες και δράσεις των προνοιακών δομών του Δήμου Καβάλας που ανακούφισαν δεκάδες εκατοντάδες συμπολίτες μας.  Προνοιακές δομές για τις οποίες ο Δήμος Καβάλας είναι πρωτοπόρος και για τις οποίες έχει βραβευτεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον είναι υποκριτικό ο κ. Βέρρος να μιλάει για άδεια ράφια στο Κοινωνικό Κατάστημα όταν όλο το προηγούμενο διάστημα πολέμησε σκληρά τις  καθόλα νόμιμες διαδικασίες για την ανάδειξη προμηθευτών προκειμένου να υπάρξει η προμήθεια των απαραίτητων τροφίμων ώστε να διατεθούν σε όσους συμπολίτες  μας τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Δήμος Καβάλας έμπρακτα έχει σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όχι με μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις.

Τέλος, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το Κοινωνικό Κατάστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δήμου αλλά και όλων των Καβαλιωτών που το στηρίζουν καθώς σε αυτές τις δύσκολες περιόδους για την κοινωνία μας η αλληλεγγύη και η προσφορά βοήθειας προς τον συνάνθρωπό μας είναι το μείζον.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments