ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ — 07 Απριλίου 2013
  • Views188

Πριν από περίπου ένα μήνα η Google έκανε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό προκειμένου να επιλέξει εξαιρετικά δημιουργικά άτομα’ ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν Google Explorers. Μεγάλος νικητής αυτού του διαγωνισμού είναι ο 30χρονος Αντώνης Καράλης που διαπρέπει ήδη στη μουσική των υπερυπολογιστών.

Τι ακριβώς όμως είναι αυτό το πρότζεκτ; Πάρτε μια γεύση στα βίντεο
Οι εξερευνητές της Google παραλαμβάνοντας τα γυαλιά τους σε περίπου 2 μήνες από σήμερα στην τελετή απονομής που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες θα συμβάλουν με τις απόψεις τους στην τελειοποίηση του μοναδικού αυτού προϊόντος.

“Η δική μου κατάθεση θα βασίζετε στις δραστηριότητές μου στην αναπτύξει τεχνολογίας υπερυπολογιστών για μουσική παραγωγή που λαμβάνουν χώρα στην Καλιφόρνια, όπως και στη δημιουργία μουσικής εμπνευσμένης από τα συναισθήματα που θα μου δημιουργούνται καθώς θα ζω ‘φορώντας’ κυριολεκτικά . . . το Internet” δηλώνει ο Αντώνης Καράλης  δείχνοντας πως σε μια κοινωνία παρακμής υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι που μπορούν να “βγάλουν” επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό
Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments