ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 26 Ιουλίου 2012
  • Views193

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=QDUDtjjNC8w[/tube]

Η Ελλάδα, αν όλα πάνε καλά, θα ξεπεράσει την ύφεση μέσα σε δύο έως τρία χρόνια, γρηγορότερα δεν είναι δυνατό και είναι ανέφικτο για κάθε χώρα, επισήμανε ο Έλληνας πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σε σημερινές δηλώσεις του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

Πρόσθεσε δε, πως η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη για αυτό και η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να κάνει κάθε τι απαραίτητο για το σκοπό αυτό, αλλά από την άλλη δηλώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες περικοπές μισθών ή συντάξεων, για το λόγο αυτό τονίζει πως θέλει να συζητήσει με τους πιστωτές της χώρας και να πείσει την «τρόικα» πως η Ελλάδα μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα εξυγίανσης.

Όπως σημείωσε ο κ. Αντώναρος, σε ό, τι αφορά τη φοροδιαφυγή η κυβέρνηση επεμβαίνει με σκληρά μέτρα, υπάρχουν οι σχετικοί νόμοι που τώρα πρέπει να εφαρμοστούν στην πράξη και να υπάρξει μέριμνα ώστε να παταχτεί η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή.

Τόνισε ακόμη, πως η κυβέρνηση, με τα τρία κόμματα που την απαρτίζουν και έχουν άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με τέτοια μέτρα, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τις ιδιωτικοποιήσεις δίνεται νέα ώθηση για ανάπτυξη και η χώρα μπορεί να προχωρήσει προς τα εμπρός.

Πηγή: newsbeast

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments