ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 03 Απριλίου 2013
  • Views173

Χρυσός: Αγχωμένοι οι Καναδοί για το μέλλον!

Το άγχος για το οικονομικό μέλλον των Καναδών επιχειρηματιών, που ασχολούνται με την εξόρυξη χρυσού, ήταν εμφανή στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν για την πορεία των επενδυτικών σχεδίων τους σε Χαλκιδική και Θράκη. Η συνέντευξη τύπου, η οποία δόθηκε υπό τις διαμαρτυρίες πολιτών, αλλά και εκατοντάδων αστυνομικών (!!!) ήταν κυρίως μια προσπάθεια της εταιρείας να διαψεύσει τα σενάρια περί του ενδεχομένου αποχώρησής της από την Ελλάδα.  Ο στόχος της όμως ήταν άλλος, να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, ώστε το Συμβούλιο της Επικρατείας να πάρει μια ευνοϊκή για την εταιρεία απόφαση. Δεν είναι τυχαίες εξάλλου οι δηλώσεις των στελεχών της εταιρίας περί αισιοδοξίας για την απόφαση που πρόκειται να πάρει το ΣτΕ.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ξάνθη

Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις της ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, κάνει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.
Η αντιφασιστική συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Σάββατο 6 Απριλίου στη 13:00.

Σάλο έχει προκαλέσει σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, ο ξυλοδαρμός φοιτητής στην Κομοτηνή

Σάλο έχει προκαλέσει σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, ο ξυλοδαρμός φοιτητής στην Κομοτηνή, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν του έφεραν τη νόμιμη απόδειξη για τον λογαριασμό. Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κάταγμα της κάτω γνάθου, ενώ λόγω της σοβαρότητας του τραύματος θα χρειαστεί να χειρουργηθεί και σε νοσοκομείο της Αθήνας. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά την εφαρμογή του νέου νόμου «χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω» από τον περασμένο Ιανουάριο που εκδηλώθηκε μια τόσο βίαιη αντίδραση σε βάρος καταναλωτή, ο οποίος απλώς τον εφάρμοσε και απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Έθνος” θύμα αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής, για μια απόδειξη για μόλις 8 ευρώ.

Ηλιακτίς: Ανθρωπιστική βοήθεια στο παρανέστι

Τετάρτη  πρωί – πρωί φορτώθηκε από τις κεντρικές αποθήκες του “Ηλιακτίς”, σε αστυνομικό όχημα που μας παραχώρησε η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, η ανθρωπιστική βοήθεια που ετοιμάσαμε για το κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών Νευροκοπίου Δράμας. Καθυστερήσαμε λίγο στο χρονοδιάγραμμα μας, άλλα τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Δ/ντή Καβάλας κο Αβραάμ Κοσκερίδη για την παραχώρηση του οχήματος.

 

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments