ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 03 Ιουνίου 2013
  • Views218

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επισκέφθηκε την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013, το νησί της Θάσου με την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ, Υπεύθυνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για θέματα περιβάλλοντος και ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δράμας.

Κατά την επίσκεψή τους, οι βουλευτές μας συμμετείχαν  σε δυο  συσκέψεις στον Δήμο Θάσου στην πρώτη η Ηρώ Διώτη με τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, τη δασοπυρόσβεση και τη δασοπροστασία στο νησί της Θάσου, όπου για άλλη μια φορά κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το καλοκαίρι που ξεκινά ο κίνδυνος θα είναι πολύ μεγάλος για τα δάση που έχουν απομείνει στο νησί μιας και δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την πυροπροστασία. Από την πλευρά μας υπήρξε η δέσμευση να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προς την κυβέρνηση για να κάνει έστω και την τελευταία ώρα τις απαραίτητες ενέργειες.

Στη δεύτερη ο Χρήστος Καραγιαννίδης, συναντήθηκε αρχικά με εκπροσώπους των Ναυτεργατών όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά και των δρομολογίων. Από την πλευρά μας δηλώθηκε η συμπαράσταση προς τους Ναυτεργάτες της Θάσου οι οποίοι τα τελευταία χρόνια σέρνονται στα δικαστήρια σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι αγώνες τους.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τους υπαλλήλους του Δήμου Θάσου   όπου συζητηθήκαν τα προβλήματα τους ενόψει του κλεισίματος φορέων των Δήμων και των χιλιάδων απολύσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση στην Τοπική αυτοδιοίκηση.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments