ΚΑΒΑΛΑ — 29 Οκτωβρίου 2012
  • Views281

Αναχώρησε, τα ξημερώματα, η αποστολή του Δήμου Καβάλας για τη ρωσική πρωτεύουσα με επικεφαλής το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης στη μεγάλη τουριστική αγορά της Ρωσίας.

Ο Δήμος Καβάλας για τέσσερις ημέρες θα φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ρώσου δημοσιογράφου» όπου εκεί τα μέλη της αποστολής θα συναντηθούν με δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες, ξενοδόχους και εμπλεκόμενους φορείς της Ρωσίας. Στη συνάντηση αυτή οι ρώσοι προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν το φιλμάκι που γυρίστηκε στη ρωσική γλώσσα και προβάλει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, θα γευτούν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και θα γνωρίσουν ήθη, έθιμα και παραδόσεις της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Μόσχα τα μέλη της καβαλιώτικης αποστολής θα έχουν ιδιαίτερες συναντήσεις με τον πρόεδρο του τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, το γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μόσχα, με τον εκπρόσωπο του οργανισμού τουρισμού της Ρωσίας και με τους μεγαλύτερους tour operator.

Στην αποστολή, πλην του δημάρχου Καβάλας, συμμετέχουν επίσης ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Στέλιος Σχοινάκης, ο αντιδήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Δημοτικής  Επιτροπής Τουρισμού Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Ηρακλής Φιλινκαρίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Στράτος Μαρουλάς και ο δημοσιογράφος Θανάσης Σοφιανός.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments