ΚΑΒΑΛΑ — 12 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views174

Αιχμηρή ανακοίνωση για ξεπούλημα των λιμανιών τηςε χώρας εξέδωσε η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία επιτίθεται ευθέως στις δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση των τριών για ξεπούλημα της εθνικής ιστορίας και παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στους τροικανούς. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν τη χώρα διευθυντήριο υπό τις οδηγίες των γερμανών και οικονομικό προτεκτοράτο όπου για κάθε μία απόφαση για τη χώρα απαιτείται η συγκατάθεση της τρόικας και των γερμανών. Στο παιχνίδι βέβαια βρίσκονται και τα λιμάνια του νομού Καβάλας θέμα που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς της αντιπολίτευσης για την κομβική σημασία που έχει το λιμάνι της πόλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ανάκτηση μέρους της χαμένης μας “αξιοπιστίας” όπως κυνικά ομολογήθηκε από τον πρύτανη της αναξιοπιστίας, πρωθυπουργό της επαιτείας κ. Σαμαρά περνά μέσα από το δρόμο της εθνικής καταστροφής. Η εγχώρια τρόικα με την εγκληματική της δουλοπρέπεια οδηγεί σε εξαθλίωση την κοινωνία μας. Το χειρότερο με το ξεπούλημα στους δανειστές του εθνικού μας πλούτου αποστερεί από τη χώρα μας την όποια αναπτυξιακή προοπτική.
Μετά το δώρο της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) στην τράπεζα της Πειραιώς εξυφαίνεται το σκάνδαλο της εκποίησης τους Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ακολουθεί το σκάνδαλο της παραχώρησης των λιμανιών. Η εγκληματική αυτή απόφαση της συγκυβέρνησης θα σημάνει για την τοπική μας κοινωνία την οριστική ταφόπλακα για το αναπτυξιακό μας μέλλον. Ένας νομός που η ζωή του και η ιστορία του συνδέθηκε με την ύπαρξη και τη λειτουργία των λιμανιών μας. Με την απόφαση αυτή χάνει και την τελευταία δυνατότητα για ανάπτυξη σε όφελος του λαού μας. Τα λιμάνια μας (Φίλιππος Β΄, παλιό λιμάνι, λιμάνι Ελευθερών) που αποτελούν τη δια θαλάσσης πύλη στη Βαλκανική ενδοχώρα με τη σκανδαλώδη αυτή παραχώρηση από την “κατοχική” κυβέρνηση αποστερεί από την τοπική μας κοινωνία την όποια δυνατότητα οικονομικής ανάπτυξης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ως η πολιτική δύναμη που αντιστρατεύεται στο ξεθεμέλιωμα της πατρίδας μας έχει τη βούληση να αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο “ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ” που εργολαβικά ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι εκφραστές της εθνικής ενδοτικότητας Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης. 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments