ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΔΟΠΗ — 09 Μαΐου 2013
  • Views193

Ανήμερα της 14ης Μαΐου, όπου η Κομοτηνή γιορτάζει την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό, η Χρυσή Αυγή θέλει να συμμετέχει σ’ αυτήν … με τον αρχηγό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Χρυσής Αυγής από την Τοπική Οργάνωση Ροδόπης, επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι στο ηρώο της πόλης ανήμερα του εορτασμού, ενώ σε συνομιλία του εκπρόσωπο τύπου της Οργάνωσης Ροδόπης Νίκο Τσουμαρέλη με στέλεχος δημόσιου φορέα, αναφέρθηκε πως το παρών θα δώσει και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, μπορείτε να καταλάβετε πολύ καλά ότι έχει χτυπήσει συναγερμός, τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, όσο και στις αντιφασιστικές οργανώσεις της περιοχής, οι οποίες ετοιμάζουν συλλαλητήριο.

Η παρουσία της ναζιστικής οργάνωσης από μόνη της προκαλεί. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, μόνιμοι συμπαραστάτες του συστήματος που βυθίζει την χώρα μας στην φτώχεια και την ανέχεια, δεν έχουν κανένα λόγο να παραβρεθούν στις γιορτές της πόλης της Κομοτηνής.

Οι αρχές της Ροδόπης πρέπει να απομονώσουν τους απόγονους των Ταγματασφαλιτών και τους οπαδούς της Χούντας. Να μην κιοτέψουν και να πάρουν παράδειγμα από τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, που αρνήθηκε στην Χρυσή Αυγή, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο Αγωνιστών της πόλης την ημέρα της 25ης Μαρτίου.

Τι θα κάνουν άραγε οι θεσμικοί φορείς της περιοχής μας, αν παραβρεθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ζητήσει να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων;

Νίκος Βαβατσικλής

Πηγή: inpost.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments