ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 28 Ιουνίου 2013
  • Views204

Αναστάτωση προκάλεσε η ανοιχτή πρόσκληση της “Πατριωτικής Αφύπνισης ΟΣΥ”, η οποία ελέγχεται από τη Χρυσή Αυγή, προς τους εργαζομένους της ΟΣΥ ΑΕ να παραβρεθούν σήμερα Παρασκευή στο αμαξοστάσιο του Πειραιά, όπου θα βρεθεί κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ενημέρωση.

Η ενημέρωση θα αφορά εργασιακά θέματα και τις προτάσεις του κόμματος “για τη βελτιοποίηση των συνθηκών εργασίας” των εργαζομένων της εταιρείας.

Άμεση ήταν η απάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΟΣΥ, τα οποία σε κοινή τους ανακοίνωση κήρυξαν ανεπιθύμητους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα αμαξοστάσια.

“Όσοι υμνούν τον Χίτλερ και νοσταλγούν το ναζιστικό καθεστώς, όσοι έχουν πρακτική τον ρατσισμό, τη βία και τον τραμπουκισμό, όσοι αρνούνται τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, όσοι προπαγανδίζουν πως το Ολοκαύτωμα είναι ψέμα, όσοι είναι υπέρμαχοι της βαρβαρότητας και τους μίσους δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους εργαζομένους” αναφέρεται στην ανακοίνωση των σωματείων.

“Εκεί που σταματάει η Δημοκρατία, ο σεβασμός και ο διάλογος ξεκινάει η “Πατριωτική Αφύπνιση”, ο πρωτοεμφανιζόμενος σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής, του θράσους, του μίσους και του ρατσισμού που καλεί τους εργαζομένους να υποδεχτούν κλιμάκιο βουλευτών της εντός αμαξοστασίου, να λασπολογεί συνειδητά διεκδικήσεις, αγώνες, αξιοπρεπείς μάχες συλλογικότητας.

Το “παρών” του συνδυασμού αλλά και των βουλευτών σας, είναι “ταφόπλακα” για όλους τους εργαζομένους και όλους τους πολίτες” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

“Εσείς, οι λιγοστοί που παλεύετε με όπλα σας το μίσος, ιδεολογία σας τη φρίκη και σημαία σας τα εγκλήματα, είστε ανεπιθύμητοι” καταλήγει η ανακοίνωση.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments