ΕΒΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 21 Απριλίου 2012
  • Views360

Να εκλεγεί το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου είναι ο στόχος του δήλωσε ο πρόεδρός του,Πάνος Καμμένος, εγκαινιάζοντας σήμερα το πρωί την προεκλογική εκστρατεία του από τον Εβρο, όπου είναι και υποψήφιος.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.
Όπως επεσήμανε, το τουρκικό Προξενείο επιχειρεί να παίξει στην περιοχή, αλλά και στα κόμματα που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.
Τάχθηκε κατά της δημιουργίας Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων και επισημαίνοντας ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως είπε, το σημαντικότερο είναι να υποχρεωθεί η Τουρκία να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, που έχει υπογράψει με την Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε ότι για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments