ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 08 Απριλίου 2013
  • Views335

Αιχμηρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα άσκησε η η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής έκανε λόγο για «παρωδία διαπραγμάτευσης που φαίνεται να τελειώνει μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη».

«Το μόνο πραγματικά καινούργιο στοιχείο ήταν ότι ο κ. Στουρνάρας υποκατέστησε πλέον πλήρως τον κ. Μανιτάκη σε θέματα αρμοδιότητάς του», παρατήρησε η κ. Χρυσοβελώνη και σχολίασε ειρωνικά:

«Οι “καινοτομίες” που προωθεί ο νέος υπερυπουργός Οικονομικών-Διοικητικής Μεταρρύθμισης μαζί με την τρόικα είναι οι εξής αυτονόητες ενέργειες που δήθεν μπλόκαραν επί μήνες την επίτευξη συνολικής συμφωνίας, δηλαδή: 1) η απόλυση όσων βαρύνονται με κακουργήματα ή κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες τους και 2) η αντικατάσταση αυτών από νεοπροσλαμβανόμενους. Τα παραπάνω απολύτως αυτονόητα πράγματα υποτίθεται πως αποτέλεσαν αντικείμενα «σκληρής διαπραγμάτευσης» επί πολλές εβδομάδες, ταλαιπωρώντας για ακόμα μια φορά χωρίς κανένα λόγο τον ελληνικό λαό».

«Παρακαλούμε τον νέο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά την επόμενη επίσκεψη των τροϊκανών να μην αιφνιδιάσει την κοινή γνώμη με τόσο μεγάλες επιτυχίες. Καλό είναι ο κ. Στουρνάρας να μας προϊδεάζει λίγους μήνες πιο πριν για τα αντικείμενα της “σκληρής διαπραγμάτευσης” του με την Τρόικα», καταλήγει στον ίδιο ειρωνικό τόνο η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments