ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 19 Ιουνίου 2013
  • Views177

Έντονο είναι το παρασκήνιο από χθες το βράδυ για το όνομα του νέο υφυπουργού που ανακοίνωσε ο Σαμαράς στο πλαίσιο της πρότασης των εννέα σημείων, ότι θα οριστεί ως υπεύθυνος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα συνεργαστεί με το Σίμο Κεδίκογλου που είναι υπεύθυνος στον τομέα της επικοινωνίας.

Δύο είναι τα ονόματα που έπεσαν από χθες το βράδυ στο τραπέζι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και φαίνεται ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία και των κυβερνητικών εταίρων και του πρωθυπουργού. Τα ονόματα συζητήθηκαν και στο απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ.

Κατ’ αρχάς από την αρχή ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο νέος υφυπουργός δεν προέρχεται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας αλλά από τα κόμματα των δύο εταίρων.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι προτάθηκε το όνομα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στενού συνεργάτη του Βενιζέλου, ενώ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ είναι ο δεύτερος υποψήφιος από την πλευρά του κ. Κουβέλη. Το όνομα θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη στη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και θα άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ορκωμοσίας.

Πηγή: Παραπολιτικά

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments