ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 28 Μαΐου 2013
  • Views367

Την απόφασή του να χαρίσει το ποσό του 1,14 εκατ. ευρώ που είχε χορηγήσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως ταμειακή διευκόλυνση πήρε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.

Το ποσό του 1,14 εκατ. ευρώ που είχε χορηγήσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως ταμειακή διευκόλυνση αποφάσισε να χαρίσει ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και μέλος του ενωτικού ψηφοδελτίου με την κίνηση αυτή μειώνει σημαντικά το χρέος του σωματείου, αφού αυτό το ποσό αφαιρείται από τα «βάρη» που θα κληρονομήσει η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές στις 9 Ιουνίου.

«Χαρίζω το ποσό του 1.140.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μια κίνηση που αποτελεί ελάχιστη συνδρομή στην προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την υποχρέωση όλοι να είμαστε στο πλευρό του και να του δείξουμε ότι τον στηρίζουμε. Γίνεται μια πανστρατιά για την ΑΕΚ και μόνο έτσι ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments