ΚΑΒΑΛΑ — 04 Ιουλίου 2012
  • Views293

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου έλευση, στην Καβάλα, εκπροσώπων νεοναζιστικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη, με στόχο την “προσφορά” τροφίμων και άλλων αγαθών σε άπορους συμπολίτες μας. Ήδη, με σχετική του ανακοίνωση, ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας καλεί τον δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και το δημοτικό συμβούλιο να κηρύξει αυτούς τους “επισκέπτες” ανεπιθύμητους για την πόλη μας.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση επισημαίνει:
Μετά λύπης μας μάθαμε ότι την 14η  Ιουλίου 2012 σχεδιάζεται από ευρωπαϊκά φασιστικά κόμματα «εκδήλωση συμπαράστασης»  προς τους άνεργους και τους φτωχούς της πόλης μας.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Καβάλας , εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους σε οποιασδήποτε μορφής βοήθεια που προέρχεται από χώρους μη δημοκρατικούς και αντιανθρωπιστικούς.
Ως σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων καλούμε τον κόσμο της Καβάλας να απέχει από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Απαιτούμε από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και όλους τους πολιτιστικούς  , κομματικούς και επαγγελματικούς φορείς  , να καταδικάσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και να καλέσουν τον κόσμο να απέχει από αυτήν.
Επίσης το λιγότερο που μπορούμε να απαιτήσουμε από τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και το δημοτικό συμβούλιο είναι να χαρακτηρίσει τα  συγκεκριμένα πρόσωπα   ανεπιθύμητα.

Αντιδράσεις, όμως, είχαμε και από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τον ερχομό των νεοναζί στην Καβάλα, καθώς θεωρεί ύπουλα και περίεργα τα κίνητρά τους.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=-mU41bSk-O8[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments