ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Views403

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ορίστηκε πλέον ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης.
Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης με απόφασή του στις 23 Ιανουαρίου ορίζει τον Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης ως τον αναπληρωτή του, επισφραγίζοντας τη στενή συνεργασία που έχουν οι δύο άντρες. Η απόφαση αναφέρει ότι ο Φώτης Καραλίδης αναπληρώνει τον Άρη Γιαννακίδη «όταν ο Περιφερειάρχης απουσιάζει ή κωλύεται ή για οποιαδήποτε λόγο η θέση είναι κενή»
Με την απόφαση, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η Περιφέρεια ΑΜΘ αποκτά αναπληρωτή Περιφερειάρχη, ενώ έχει ήδη οριστεί ως αντικαταστάτης του Άρη Γιαννακίδη και σε μια σειρά από άλλες επιτροπές και συνόδους.
Ο Περιφερειάρχης, γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή, μιλώντας σε δημοσιογράφους της Ξάνθης, την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας ότι πλέον ο Φώτης Καραλίδης είναι ο αναπληρωτής του και ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και κοινός βηματισμός σε όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, εκτίμησε ότι έχει επιδείξει διάλειπτη παρουσία σε όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας και ότι μια σειρά από έργα της περιοχής που αξιολογήθηκαν ως θετικά και απαραίτητα για την περιοχή, έχουν τη δική τους σφραγίδα. «Τιμώ όλους τους συνεργάτες μου και η επιλογή μου να με αναπληρώνει είναι ο Φώτης Καραλίδης».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments