ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 22 Απριλίου 2012
  • Views137

Προερχόμενος από την Καβάλα το Σάββατο το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ  Γ. Καρατζαφέρης επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος στην Ξάνθη και παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στην πόλη της Ξάνθη ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε και τα ονόματα των υπολοίπων υποψηφίων στον νομό Ξάνθης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε πολύ δυνατό το ψηφοδέλτιο και ανέφερε ότι η εκλογική μάχη δίνεται για την επόμενη ημέρα. Έβαλε, δε, κατά του κ. Βενιζέλου και Σαμαρά τονίζοντας πώς ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι παρόντας για να αλλάξει τα πράγματα.

Κάνοντας αναφορά στο θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας  έβαλε τον όρο ότι αυτή θα γίνει με την προϋπόθεση ότι δεν θα θιγούν περεταίρω μισθοί και συντάξεις.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι η Χώρα βρίσκεται ανάμεσα σε συμπληγάδες και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης πρόδωσαν τις αρχές του κόμματος.

Σχετικά με την συμμετοχή στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε:

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/KARATZAFERIS-1.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Στην συνέχεια ο κ. Καρατζαφέρης δικαιολογώντας την προτίμηση του να επιλέξει την πόλη της Ξάνθης για να είναι υποψήφιος απάντησε λέγοντας ότι η ακριτική Ελλάδα θέλει στοργή και σχολιάζοντας τα αρνητικά δημοκοπικά στοιχεία ανέφερε:

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/KARATZAFERIS-2.mp3″ colors=”#900345″ id=”2″ nums=”2″]

Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κάνοντας αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα και την αυτοδυναμία που επιζητά η ΝΔ ανέφερε ότι αυτήν την αναζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί είναι δύο κόμματα στην συσκευασία ενός.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/KARATZAFERIS-3.mp3″ colors=”#900345″ id=”3″ nums=”3″]

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το μήνυμά του προς τους πολίτες της Ξάνθης, δήλωσε τα εξής:

Η γάγγραινα ξεκινάει πάντα από τα άκρα. Μην την αφήσουμε. Θα καταλάβει όλο το σώμα. Και δυστυχώς, από λάθη, παραλήψεις, ανομήματα, έχουμε αφήσει την ακριτική περιοχή, να έχει υποστεί τα πρώτα συμπτώματα της “γάγγραινας”. Έκλεισαν όλα τα εργοστάσια. Κάποτε εδώ στη Ξάνθη, είχατε πολύ δυνατές μονάδες. Κλείσανε! Και κλείσανε, γιατί και τότε Υπουργός Ανάπτυξης ήταν η κ. Διαμαντοπούλου. Και θυμάστε τις ζημιές τις οποίες έκανε με τη SOFTEX κλπ. Έκλεισε η μεγαλύτερη χαρτοβιομηχανία στην Ευρώπη. Είναι κάποια πράγματα δηλαδή που πρέπει να προσέξουμε. Εάν λοιπόν δεν προσέξεις τα άκρα, εν συνεχεία, θα τα βρεις στον κύριο κορμό.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποχώρησε σύντομα  από την Ξάνθη λόγω του σφιχτού προεκλογικού προγράμματος .

[EasyGallery id=’ΚαρατζαφέρηςΞάνθη’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γεωργίου Καρατζαφέρη

Πηγή: XanthiTimes*

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments