ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΥΓΕΙΑ — 10 Ιανουαρίου 2013
  • Views466

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=0l93CUwqvQI[/tube]

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο ιατρικός κόσμος του Νοσοκομείου Καβάλας καθώς όπως έγινε γνωστό προβλέπεται Συγχώνευση της Νευρολογικής Κλινικής με την Καρδιολογική και συγχώνευση της Οφθαλμολογικής κλινικής με την ΩΡΛ και το Οδοντιατρικό τμήμα! Ουσιαστικά απ’ ότι φαίνεται συγχωνεύονται και οι δύο Πνευμονολογικές Κλινικές!

Μάλιστα εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων προγραμματίστηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ. και έκτακτη γενική συνέλευση για σήμερα το απόγευμα, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση και να προσδιοριστούν οι δράσεις της ιατρικής νοσοκομειακής κοινότητας σχετικά με το θέμα που ανακύπτει.

Από τη πλευρά της η προσωρινή διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζει ότι το σχέδιο δεν αφορά καταργήσεις κλινικών αλλά συλλειτουργία κάποιων από αυτές επιλογή του υπουργείου που δημιουργεί ούτως ή άλλως προβλήματα καθώς καταργούνται 4 με 5 διευθυντικές θέσεις σε κλινικές αλλά αντίστοιχα οι ειδικευόμενοι γιατροί σε αυτές τις κλινικές δε μπορούν να λάβουν ειδικότητα αφού δεν υπάρχει διευθυντής να την υπογράψει.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments