ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 06 Ιουλίου 2013
  • Views507

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην αντιπεριφέρεια Καβάλας, τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Ιουλίου ανέλαβαν με προκήρυξή τους, που δημοσιεύεται

στο Indymedia, οι “Πυροκροτητές Κοινωνικών Εξεγέρσεων”. Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:

“Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στη νομαρχία Καβάλας τα ξημερώματα της Πέμπτης, 4 Ιουλίου:

Τετάρτη 4 Ιουλίου, 1 μήνας από την απόφαση του συντρόφου Κ. Σακκά να δώσει τον αγώνα του μέχρι τέλους μες στα μπουντρούμια της “δικαιοσύνης”, αγωνιζόμενος για την ελευθερία του με απεργία πείνας έχοντας μοναδικό όπλο το σώμα του και την αξιοπρέπεια έναντι του εαυτού του να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του μετά από 2,5 χρόνια ηθικής, σωματικής και πολιτικής εξόντωσης και χειραγώγησης. Θέλησε να δώσει αυτός την τελική απάντηση σ’ αυτόν τον πόλεμο της εξουσίας μέσω του προσωπικού του αγώνα, έχοντας αποφασίσει πλέον πως εφόσον δεν αποφυλακίζεται, προτιμά να πεθάνει μες στο κελί αλλά αγωνιζόμενος μέχρι τέλους και πάνω απ’ όλα ελεύθερος και περήφανος.

Έχει πλέον γίνει εμφανές πως το κράτος θα χρησιμοποιήσει κάθε φασιστικό μέσο για να καταστείλει και να φιμώσει όποιον αντιδρά και τείθεται ενάντια στην αυταρχική δομή αυτού του συστήματος, όποιον τολμήσει και αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο. Το κράτος βρίσκεται πλέον σε γραμμή εξολόθρευσης της σκέψης, του λόγου, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της κάθε πράξης που θα ωθήσει τον άνθρωπο στην απελευθέρωσή του. Το φασιστικό τους σύστημα και τα φιλοναζιστικά τους πιόνια έχουν στόχο να βάλουν φωτιά στα όνειρα και τους αγώνες μας.

Γι’ αυτό κι εμείς ως ένδειξη αλληλεγγύης και ανυποταξίας, βάλαμε μια ενδεικτική φωτιά στο χώρο της Νομαρχίας Καβάλας τα ξημερώματα της Πέμπτης, 4 Ιουλίου. Ένας χώρος άξιος να καεί ολοσχερώς αφού είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του συστήματος αυτού που καταδικάζει την κοινωνία σε πλήρη υποδούλωση μέσω φορολογικών ενεργειών, καθημερινών κατασχέσεων, πλειστηριασμών κι απόλυτης κοινωνικής υποταγής στο σύστημά τους.

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο αγώνας του συντρόφου Κ. Σακκά και κάθε συντρόφου που βρίσκεται στα κολαστήρια του κάθε κράτους δεν περιμένει τη δικαίωσή του έπειτα από την απελευθέρωσή του. Όσο υπάρχουν όμηροι στα χέρια του κράτους τόσο θα εξεγείρονται οι αγωνιστές της ελευθερίας. Όσο φιμώνονται τα αδέρφια μας, εμείς θα ουρλιάζουμε. Όσο θα μας κλέβετε τα όνειρα, εμείς θα κλέβουμε τον ύπνο και τη γαλήνη σας.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν την εμπρηστική αυτή επίθεση και προειδοποιούμε τον κάθε τσάτσο του συστήματος, το κάθε πιόνι του κράτους, κάθε δικαστικό και υπάνθρωπο αυτής της κοινωνίας, πως όσο η υγεία του συντρόφου Κ. Σακκά επιδεινώνεται, τόσο η οργή μας δυναμώνει. Όσο οι σύντροφοί μας θα κρατούνται αιχμάλωτοί σας, εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα τους με πιο πολύ πάθος για λευτεριά, πιο πολύ μίσος για όλους σας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

ΥΓ1. Για όσους πλασσάρονται σαν αντισυστημικοί βλ. Πατριωτική Κίνηση & Χρυσή Αυγή, αναγνωρίστηκαν στο κέντρο της πόλης μετά την ενέργειά μας, να κυκλοφορούν ως ρουφιάνοι των μπάτσων για να καταδώσουν αγωνιστές.

ΥΓ2. Δε χτυπήσαμε τα δικαστήρια που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος διότι ξέραμε πως μας περίμεναν. Παρότι είχαμε επιλέξει να καταστρέψουμε ολοσχερώς την εφορία, δεν το κάναμε για να μην διακινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Είναι σειρά της κοινωνίας να βγει στην αντεπίθεση, εμείς είμαστε απλά ο πυροκροτητής.

ΥΓ3. Όσο συνεχίζετε να καταστέλλετε ελευθεριακούς κοινωνικούς χώρους, τόσο θα μας βρίσκετε στις πόρτες σας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ Κ. ΣΑΚΚΑ!

Πυροκροτητές Κοινωνικών Εξεγέρσεων

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments