ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 29 Ιουνίου 2013
  • Views251

«Καθαρές λύσεις, εκλογές τώρα», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα, που, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», επικρίνει σφοδρά την κυβέρνηση λέγοντας ότι «αποτελείται από το υπηρετικό προσωπικό της τρόικας και τους βουλιμικούς της εξουσίας».

Για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημειώνει ότι «σφιχταγκαλιάζονται για να κρατηθούν στην σάπια καρέκλα της εξουσίας», και υποστηρίζει: «οι μέρες της εξουσίας τους είναι μετρημένες».Όπως λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η δικομματική κυβέρνηση «αποτελείται από το υπηρετικό προσωπικό της τρόικας και τους βουλιμικούς της εξουσίας», ενώ για τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο σημειώνει ότι «σφιχταγκαλιάζονται για να κρατηθούν στην σάπια καρέκλα της εξουσίας».

Για την ΕΡΤ ο κ. Τσίπρας εξαπολύει επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, καθώς -όπως λέει- «δεν έριξε απλώς το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά κατεδάφισε το σήμα της δημοκρατίας». Παράλληλα, ασκεί κριτική για την επιλογή του Παντελή Καψή στη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο κ. Τσίπρας ρίχνει το γάντι στην ΔΗΜΑΡ, καλώντας την να αποφασίσει με ποια πλευρά είναι.
Για το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα τον καταστήσει «ένα κόμμα των μελών του χωρίς κόμματα μέσα στο κόμμα».

«Είναι η ώρα να γίνουμε το ενιαίο κόμμα της εργατικής τάξης, των κοινωνικών κινημάτων και της αμφισβήτησης της νέας γενιάς» καταλήγει.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments