ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 15 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views228

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=3uWBFjS5WnE[/tube]

Η 17η Kavala Expo ανοίγει, την ερχόμενη Παρασκευή, τις πύλες της, και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των επιχειρηματιών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία, σε ένα χώρο μεγέθους 4.500 τετραγωνικών μέτρων, να παρουσιάσουν τα εκθέματά τους και τα εμπορεύματά τους και να προσελκύσουν υποψήφιους αγοραστές. Παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι βιοτέχνες, το ενδιαφέρον των υποψήφιων εκθετών, τόσο από την Καβάλα και την ευρύτερη περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και από χώρες του εξωτερικού, ήταν τόσο μεγάλο που οι υπεύθυνοι της Kavala Expo βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις αιτήσεις. Ένα γεγονός που αναμφίβολα δείχνει την πολύ μεγάλη σημασία που έχουν αποκτήσει, για τον επιχειρηματικό κόσμο, εκθέσεις-θεσμοί, όπως η Kavala Expo.

Η Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

H KAVALΑEXPO προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση. Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.

H KAVALAEXPO αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Καβάλας, της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Η Έκθεση είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2008 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο τεσσάρων χιλιάδων είκοσι εννέα τετραγωνικών μέτρων που πέραν του εκθεσιακού χώρου διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, μεταφραστικούς κόμβους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρο για συνεντεύξεις τύπου.

Η KAVALΑEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καβάλα, την πόλη που αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η KAVALΑEXPO πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments