ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 07 Οκτωβρίου 2012
  • Views152

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=aE1nJeW9RPo[/tube]

Ξεκινάει την Κυριακή 7/10 το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής στο οποίο φέτος ο νομός Καβάλας θα έχει δύο εκπροσώπους, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά πριν 4,5 χρόνια, την περίοδο 2007-08. Το «σήμερα» με το «τότε» το συνδέει ο ΓΣ Ελευθερούπολης, έμπειρος πια στην κατηγορία κι έτοιμος για την 7η συνεχή συμμετοχή του! Η άλλη εκπρόσωπος, μέσα από την πόλη της Καβάλας, είναι μια πρωτάρα. Η συμπαθής σε όλους Αγία Βαρβάρα που κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα παίξει για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία.
Στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο ΓΣΕ φιλοξενείται από τον ανανεωμένο Ορφέα Νέου Σκοπού, πρωταγωνιστή την περασμένη σεζόν και πάντα δυνατό στο γήπεδό του, σ’ όποιο πρωτάθλημα κι αν αγωνίζεται. Η «Σάντα» θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την πάλαι ποτέ δύναμη των μικρών εθνικών κατηγοριών, Αναγέννηση Φλόγα, στο κλειστό της Πολίχνης.

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή (7/10) η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Καβάλα ’86 προκειμένου στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας να αντιμετωπίσει στη Γλυφάδα την τοπική ομάδα. στόχος για το συγκρότημα του Σούλη Ρουμελιώτη είναι να μπει με «το δεξί» η Καβαλιώτικη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών, αποσπώντας το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και ο προπονητής της Καβάλας ’86 Σούλης Ρουμελιώτης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments