ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 18 Απριλίου 2012
  • Views171

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=AMK_06MpPo0[/tube]

Μένει ελεύθερος ο Ψωμιάδης

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού βρίσκεται κρατούμενος στα Σκόπια από τις 9 Μαΐου και θα παρέλθει το εξάμηνο από την κράτηση του.

Οι προθεσμίες για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδηαπό τα Σκόπια στενεύουν και βρίσκεται πολύ κοντά στην αποφυλάκισή, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 9 Μαΐου, καθώς η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει κολλήσει!

Δέκα μήνες μετά την σύνταξη κατηγορητηρίου υπάρχουν για την υπόθεση ελάχιστα νέα στοιχεία και έρευνες φαίνεται να έχουν τελματώσει. Οι κατηγορούμενοι ήταν 83 και μόλις οι 15 έχουν πάει στον ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ οι υπόλοιποι 68… αγνοούνται αφού κανείς δεν τους κάλεσε.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας από τους τέσσερις(Μπέος, Τσακογιάννης, Καρακούλιας) που βρίσκεται στην φυλακή (Σκόπια) αλλά αναμένεται σε λίγο καιρό να αποφυλακιστεί. Ο Big Mac είναι από τον Νοέμβριο προσωρινά κρατούμενος σταΣκόπια και αν μέχρι τις 9 Μαΐου 2012, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι χρονοβόρες διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα που κρατούν και αυτές όσο η προφυλάκιση του ή δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης τότε θα μείνει ελεύθερος.

Πηγή: gazzeta.gr

Ποδηλατικοί αγώνες Θάσου

Περισσότερους από 300 ποδηλάτες από επτά χώρες ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Θάσος το στις 28 και 29 Απριλίου για το καθιερωμένο Ποδηλατικό Διήμερου Θάσου. Την φετινή χρονιά ο αγώνας, διοργανώνεται από την Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θάσου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Απριλίου θα διεξαχθεί για τέταρτη χρονιά ο γύρος Θάσου. Αγώνας δρόμου 95 περίπου χιλ. που θα διεξαχθεί περιμετρικά του νησιού. Παράλληλα, το πρωί της ίδιας ημέρας στις 8.00 για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί αγώνας 120 χιλιομέτρων και 3800 μέτρων περιμετρικά των ορεινών όγκων της Θάσου με την ονομασία ULTRA CHALLENGE MTB THASSOS (UCMT). Την Κυριακή 29 Απριλίου θα διεξαχθεί για 8η συνεχή χρονιά Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (MTB THASSOS CUP). Επίσης θα διοργανωθεί αγώνας παιδικού… τρεξίματος ηλικίας 8-12 ετών.

Πηγή: kavalanet.gr

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments