ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 20 Δεκεμβρίου 2012
  • Views150

Μετά την ήττα-σοκ από την Δόξα Δράμας, η Καβάλα καλείται να ανασυνταχθεί και να στρέψει το ενδιαφέρον της στον εκτός έδρας επαναληπτικό αγώνα για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα ελαφρό προβάδισμα στην ΑΕΚ, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αν λάβουμε, μάλιστα, υπόψη και τα όσα (σύμφωνα και με την ιστοσελίδα kavalagoal.gr) ανέφερε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Τσαλίκης (ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “Aν δεν κερδίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα της και δεν προκριθούμε οι μισοί από εσάς θα μείνετε στην Αθήνα. Το πως θα γυρίσετε είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα”), τότε καταλαβαίνουμε ότι η σημασία του αγώνα είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τους “Αργοναύτες”.

Η αισιοδοξία, πάντως, δεν λείπει από το στρατόπεδο του ΑΟ Καβάλας, καθώς όπως δήλωσε (στο kavalagoal.gr) ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος, “Αν οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες για να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα έτσι ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα αφού είναι γνωστό ότι και στο πρωτάθλημα της Superleague η ΑΕΚ επιχειρεί στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων που δίνει να μπει δυνατά.”

Η αποστολή του Α.Ο.Κ. αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες:Αποστολίδη, Τιγγιρίδη, Παγώνη, Πακάλτση, Παπαγερίδη, Γελαδάρη, Τριποτσέρη, Κουμπρόγλου, Μαραγκό, Καλαγκάνη, Ντιέ, Αναστασόπουλο, Χλωρό, Πλιάγκα, Ενσαλίβα, Μπρατσιάνι, Οξύζογλου, Ντο Σάντος και Καπνόπουλο.

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε live μέσα από το παρακάτω link

Link : http://agones-live-streaming.blogspot.gr/

To link θα ενεργοποιηθεί 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments