ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 15 Απριλίου 2013
  • Views454

Ο Χαράλαμπος Τσαντίλας είναι το πρώτο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ που υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του.

Στην επιστολή που έστειλε στην ιστοσελίδα contra.gr καταφέρθηκε εναντίον των υπολοίπων μελών του ΔΣ που εγκατέλειψαν την AEK.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

«ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Γράφαμε με τον τίτλο “Αιδώς Αργοί”.

Όλα τα τζίνια του κακού σε αγαστή συνεργασία, συνεννόηση, πιο απλά διατεταγμένη υπηρεσία, κατεδαφίζουν με τον πιο επιστημονικό, διεστραμμένο τρόπο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Και αφού ιστορούσαμε τα βάσανα, τα εγκλήματα και τα πειράματα των ορατών και αόρατων ιδιοκτητών… ΤΟΝΙΖΑΜΕ ότι όλα τα παραπάνω συνιστούν οργανωμένο, ολοκληρωτικό, ψυχολογικό, οικονομικό και διοικητικό πόλεμο… ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ όλους τους φιλάθλους – παλαίμαχους, ανοργάνωτους, οργανωμένους, όλα τα κλαμπ σε ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ λύσεις για όλα τα θεμελιώδη προβλήματα της ομάδας οικονομικά, διοικητικά, γηπεδικά, σχέσεις ερασιτεχνικής – ΠΑΕ. Για όλα ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΑΜΕ ότι κινδυνεύουν για πρώτη φορά όλα τα συμφέροντα φανερά και κρυφά που κρατάνε δέσμια την ομάδα. Κινδυνεύουν όλοι όσοι την ξέσκισαν με όλους τους τρόπους. Η ΑΕΚ δεν είναι “ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ”.

Στο τελευταίο ΔΣ κατάθεσα την πρόταση (είναι γραμμένη στα πρακτικά του ΔΣ) ότι οι Μεγαλομέτοχοι οφείλουν να βγουν μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό με γραπτή δήλωση να αναλάβουν το σύνολο των χρεών που οι ίδιοι δημιούργησαν και να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορίας της. Αντί λοιπόν να πράξουν το αυτονόητο, αυτοί πήδηξαν στη θάλασσα πρώτοι από όλους αδιαφορώντας για ακόμα μια φορά για την τύχη αυτής της ομάδας. Παραιτούμαι από αυτό το ΔΣ χωρίς να μπορέσω να αποτρέψω την καταστροφή που είχε προαποφασίσει όλη αυτή η παρέα που διοικούσε και κατέστρεψε την αγαπημένη όλων των Ελλήνων. Το πρόβλημα με την ΑΕΚ δεν είναι μόνο το οικονομικό. Κυρίως είναι πολιτικό – ιστορικό – πολιτισμικό και αφορά το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ που αυτή την περίοδο βάλλεται από παντού και με όλους τους τρόπους.

Με τιμή,
Χαράλαμπος Τσαντίλας».

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments