ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 10 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views356

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=gU2qj3GegF0[/tube]

Σαν να μην έφταναν όλα όσα περνάει η ομάδα της Καβάλας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο site του «Εθνους», για μερικά λεπτά αναρτήθηκε ένα ανυπόγραφο ρεπορτάζ που ανέφερε, μέσα σε άκρες, ότι η Καβάλα κάνει μετεγγραφές ηχηρές (αναφέροντας μάλιστα ονόματα όπως Χαριστέας, Μιχαηλίδης κ.ά), που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πού βρίσκει τα χρήματα.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μάκης Ψωμιάδης, δημιουργώντας φυσικά τις αναμενόμενες αρνητικές εντυπώσεις. Άμεσα κινητοποιήθηκε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Καβάλα, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με το site απειλώντας με αγωγή 1 εκατ. ευρώ αν δεν «κατέβαινε» το θέμα»! «Δεν ξέρουμε ποιος το έγραψε, λείπει ο υπεύθυνος» ήταν οι απαντήσεις που έλαβε, για να… εξαφανιστεί εντέλει το θέμα.

Ωστόσο το ίδιο θέμα κυκλοφόρησε με το «Εθνος της Κυριακής» (προφανώς η ύλη είχε κλείσει από ημέρες) και ο κ. Τσοκτουρίδης, όπως επιβεβαίωσε με δημοσίευσή του στο facebook, θα καταθέσει αγωγή κατά του «Εθνους», ζητώντας αφενός 1 εκατ. ευρώ για αποζημίωση ως ηθική βλάβη, αφετέρου να δημοσιευθεί στην εφημερίδα το πλήρες κείμενο της αγωγής του «προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments