ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 15 Μαρτίου 2013
  • Views154

Στους διαδρόμους της Βουλής συνεχίστηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες το μεσημέρι στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος καταθέτει από τις 6 το απόγευμα στην Επιτροπή, βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης και συνομιλώντας με δημοσιογράφους, αποκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη «μπουμπούκο».

Ο κ. Βαξεβάνης ωστόσο, δεν είχε αντιληφθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε επίσης βγει από την αίθουσα και άκουσε τον χαρακτηρισμό – καθώς βρισκόταν ακριβώς από πίσω από την πλάτη του – με αποτέλεσμα να εισπράξει το δηκτικό σχόλιο του κ. Γεωργιάδη, «ωραίο επίπεδο, εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο».

Ο διάλογος που εκτυλίχθηκε στους διαδρόμους της Βουλής – και κυρίως η αγοραία γλώσσα που χρησιμοποίησαν οι δύο άνδρες – άφησε άναυδους όλους όσους παρακολούθησαν τους δύο άνδρες να τσακώνονται.

Ειδικότερα…:

«ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ναι γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν ποιος το είπε. Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενές που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω.Θέλεις να τα πω;

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Πες τα, αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εξακολουθείς να λες ψέματα. Η γυναίκα μου σου έχει κάνει αγωγή. Αυτά θα τα πεις στο δικαστήριο. Η μετάφραση ήρθε και λέει ότι δεν είναι στη λίστα. Ως σχετιζόμενο πρόσωπο την αναφέρουν οι τράπεζες.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Κάνε μου τη χάρη τώρα!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Και το μπουμπούκος μην το ξαναπεις. Θα σου κάνω και γιʼαυτό αγωγή – εκτός από όλα τα άλλα!

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (προς δημοσιογράφους): Εντάξει παιδιά, δεν είναι μπουμπούκος.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εσύ μπουμπούκος μπορεί να μην είσαι αλλά ψεύτης είσαι!

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μόνο για τηλεπωλητής είσαι. Το είδες το τουίτ που σου έκανα χθες είχε εκατό retweet!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχεις 100 ψεύτικα προφίλ. Γιʼαυτό!

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις, δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ! Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ρε, άντε κάνε μου τη χάρη τώρα!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ¨Έχω κρατήσει όλα τα τουίτ που έχεις, ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Ταγματάρχη που είπε ότι πήρες δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Παπάρια έκανες»

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments