ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 03 Αυγούστου 2013
  • Views516

Αγνοείται 22χρονος ρώσος στη Σαμοθράκη. Μυστήριο για τις αρχές

Η δήλωση εξαφάνισης ενός νεαρού άντρα που έγινε χθες το βράδυ, κινητοποίησε τις αρχές στη Σαμοθράκη, οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες στήνοντας επιχείρηση εντοπισμού του.
Πρόκειται για έναν 23χρονο ρωσικής καταγωγής, ο οποίος εδώ και τρεις ημέρεςδεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους οικείους του ενώ έχει απενεργοποιημένο και το κινητό του. Τα τελευταία ίχνη του Νικολάι Σεργκέι εντοπίζοντα στην περιοχή των Θερμών.
Εν τω μεταξύ ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε στο νησί με μία νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα τελικώς εντοπίστηκε στις βάθρες. Ωστόσο ήταν τραυματισμένη και μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, από όπου κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Σε γκρεμό της Σαμοθράκης έπεσε ισραηλινή τουρίστρια

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης μια ισραηλινή τουρίστρια, η οποία είχε πέσει σε γκρεμό στην περιοχή κοντάς στις Βάθρες.
Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε το πρωί της Παρασκευής στο γκρεμό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά. Δύο Έλληνες φίλοι της, που τη συνόδευαν κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις αρχές και επενέβησαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής από την Σαμοθράκη. Έφτασαν στο σημείο που ήταν η τραυματισμένη την έδεσαν με ασφάλεια σε φορείο και τη μετακίνηση μέχρι τη θέση Γριά Βάθρα, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης.
Η νεαρή υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας μέχρι να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής της

Κουβαλανε νέες κεραίες τη νύχτα! ένταση και προσαγωγές στην οδό Φιλαδέλφειας

Αναστατωμένη συνεχίζει να είναι η γειτονιά στην περιοχή της οδού Φιλαδελφείας 53 όπου λειτουργούν καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ήδη σε αυτές που λειτουργούν και η έντασή τους έχει μετρηθεί εκτός ορίων, πρόστίθενται νέες :
Τεχνικοί εταιριών δουλεύουν τις νύχτες και τις μέρες εν κρυπτώ και η ταράτσα της οικοδομής έχει μεταβληθεί σε ένα πάρκο κεραιών. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα γερανός κουβαλούσε νέες κεραίες και ιστούς τα ξημερώματα μετά τις 3 για να μην γίνει αντιληπτή η μεταφορά από τους κατοίκους.
Το πρωί της Παρασκευής 2/8 οι κάτοικοι εντόπισαν τους τεχνικούς να εργάζονται και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι τεχνικοί κρύφτηκαν παρότι αντιλήφθηκαν την παρουσία των ανδρών της Αστυνομίας και παρέμειναν στην ταράτσα μέχρι ένας ένοικος να ανοίξει την οικοδομή και να αναγκαστούν να εμφανιστούν. Οι άνδρες της Αστυνομίας τους προσήγαγαν στο Τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι εργάζονται νομότυπα στο συγκεκριμένο σημείο και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όμως η γειτονιά παραμένει αναστατωμένη και οι κάτοικοι κινητοποιούνται για να απομακρύνουν τις κεραίες (που είχαν διακόψει στο παρελθόν τη λειτουργία τους) που ανήκουν στις εταιρίες WIND και VODAFONE , η μία εκ των οποίων εμφανίζει μια άδεια που έχει εκδοθεί από την ΕΕΤΤ. Όμως, η συγκεκριμένη άδεια δεν διαθέτει έγκριση της αρμόδιας Πολεοδομίας, γεγονός που έχει εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Παράλληλα, η εγκατάστασή τους στην ταράτσα προφανώς αποτελεί πολεοδομική παράβαση. Τέλος, η παροχή του ρεύματος είναι ένα άλλο ερωτηματικό που θα απασχολήσει τους κατοίκους ως προς τη νομιμότητά της.
Γεγονός είναι ότι ο ιδιοκτήτης (μηχανικός που δεν διαμένει ο ίδιος στην οικοδομή) έχει αποθρασυνθεί εγκαθιστώντας διαρκώς νέες κεραίες ενώ οι γείτονες θα ξεκινήσουν παραστάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και στην εισαγγελεία προκειμένου να απομακρυνθούν οι καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Άλλωστε, όπως είναι προφανές, αν όλα ήταν νόμιμα και μη επιβλαβή δεν θα υπήρχε λόγος να εργάζονται τις νύχτες και να καμουφλάρουν τις κεραίες

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments