ΞΑΝΘΗ — 30 Ιουνίου 2012
  • Views300

Σχετικά με την επίσκεψη στη Θράκη του ηγέτη του Τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP (πολιτικού σκέλους της εθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει, μεν, την επίσκεψη Μπαχτσελί αλλά και τις αντιδράσεις από τις τοπικές πατριωτικές-“εθνικιστικές” (όπως τις αποκαλεί) οργανώσεις. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε μια εποχή, που οι κατακτήσεις των λαών, δέχονται μια σκληρή, ολομέτωπη επίθεση για να διασωθούν τα κέρδη των λίγων, οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, ένθεν κακείθεν , προσπαθούν να πυροδοτήσουν ένα κλίμα εθνικιστικής έξαρσης, δημιουργώντας προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης.

Σ αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η επίσκεψη στελέχους εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι στην περιοχή μας, όσο και η αντίδραση των ντόπιων εθνικιστών ομάδων, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα πραγματικά προβλήματα του.

Πέρασε όμως ο καιρός που ο λαός της Θράκης, έπεφτε θύμα τέτοιου είδους προπαγάνδας. Θα συνεχίσει τον αγώνα του ενωμένος ενάντια στους αληθινούς εχθρούς του, μαζί με την αριστερά που πάντα παρούσα, είναι σήμερα ισχυρή και πανέτοιμη να υπερασπιστεί και να εγγυηθεί τη δημοκρατία και τη συμφιλίωση των λαών.

Print Friendly

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016
ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

Σεπτέμβριος 28, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments