ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑ — 04 Οκτωβρίου 2012
  • Views152

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=l05m1c-qEIQ[/tube]
Την οργή και την αγανάκτηση των ασφαλισμένων έχει φέρει η κατάσταση στο ΙΚΑ Καβάλας. Βδομάδες τώρα έχουν απολυθεί και εκδιωχθεί οι υπάλληλοι του γραφείου ραντεβού και πληροφοριών κάνοντας ακόμη δυσκολότερη την ζωή όσων θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού. Οι ουρές έξω το γραφείο της γραμματείας του διευθυντή μεγάλες και οι περισσότεροι φεύγουν φωνάζοντας ή βρίζοντας αφού το δίκιο τους δε μπορούν να το βρουν.
Οι υπεύθυνοι του ΙΚΑ τους παραπέμπουν για ραντεβού στους γνωστούς τηλεφωνικούς αριθμούς με χρέωση…ροζ γραμμής όπου και εκεί δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να εξυπηρετηθεί χωρίς να υπολογίζεται το κόστος της κλήσης.

Ο διοικητής του ΙΚΑ προβληματισμένος προσπαθεί να αντιμετωπίσει μία κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται αλλά ήδη προσπαθεί να αποσπάσει από άλλες υπηρεσίες προσωπικό, τουλάχιστον 2-3 άτομα για να στελεχώσει υποτυπωδώς το γραφείο ραντεβού. Αυτό βέβαια όπως τονίζει δεν αποτελεί λύση και θα ναι το πολύ για 10 μέρες. Μας εξήγησε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει νέος διαγωνισμός και να προκυρηχθούν οι θέσεις από τον ΕΟΠΥΥ που καθυστερεί καθώς κάηκε στο χυλό, με τη προηγούμενη σύμβαση, και φυσάει τώρα και το γιαούρτι.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments