ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Ιουνίου 2013
  • Views281

Εμφανώς πικραμένος για το ότι δεν επελέγη να λάβει μέρος στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Αργύρης Ντινόπουλος, κάτι φυσικά που δεν παραδέχτηκε όταν τον ρώτησε ευθέως ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Σίγουρα είναι μια κυβέρνηση που έχει δύσκολο έργο. Εμείς ως απλοί βουλευτές θα την στηρίξουμε», είπε, προσθέτοντας ότι: «Εγώ δεν πιστεύω ότι το μνημόνιο είναι καλό. Πιστεύω ότι η χώρα αναγκάστηκε να υπογράψει το μνημόνιο γιατί αλλιώς θα χρεοκοπούσε και η εναλλακτική λύση με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταστροφική. Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε το μνημόνιο το 2012 γιατί είχαν γίνει πολλά λάθη από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και από συγκεκριμένους υπουργούς που είπαν ότι δεν το είχαν διαβάσει καν».

Σημείωσε ακόμη ότι: «Είναι απλός ο λόγος που σας είπα ότι εγώ ως απλός βουλευτής θα στηρίξω αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια κυβέρνηση η οποία υπαγορεύτηκε από μια εθνική ανάγκη».

Πάντως, για την υπουργοποίηση κάποιων, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουνε γίνει όλοι. Όσοι ήταν πάνω από εμένα και όσοι ήταν κάτω από εμένα. Εμένα πηδήξανε. Εμένα, αναφορά μου είναι οι ψηφοφόροι της Β’ Αθηνών και η ελληνική κοινωνία».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments