ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 08 Ιανουαρίου 2013
  • Views164

Τσουχτερό κρύο σε όλη την Ελλάδα

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=tmJVIw6aFDI[/tube]

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει από το πρωί ο καιρός σε όλη τη χώρα με το χιόνι να κάνει την εμφάνισή του ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Από τα ξημερώματα χιονίζει στα βόρεια προάστια ενώ κλειστά παρέμειναν αρκετά σχολεία σε περιοχές της βόρειας και της βορειοδυτικής Αττικής αλλά και τμήματα της περιφερειακής οδού Πεντέλης. Στην «κατάψυξη» βρίσκεται και η Βόρεια Ελλάδα, όπου από νωρίς καταγράφονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές της αρνητικές θερμοκρασίες. Tσουχτερό κρύο,επικρατεί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με το θερμόμετρο στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί να δείχνει -4 βαθμούς Κελσίου, στις Σέρρες -2 και στην Καβάλα 0. Τα σκήπτρα στον τομέα της αρνητικής θερμοκρασίας, πάντως, κρατά όπως ήταν αναμενόμενο το Κάτω Νευροκόπι, με τον υδράργυρο να πέφτει στους -13 βαθμούς Κελσίου.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται να διατηρηθούν και αύριο, ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Οι εικόνες αυτές, όπως είναι φυσικό, κάνουν πολλούς πολίτες να ανησυχούν για το ενδεχόμενο χιονόπτωσης και στον νομό Καβάλας, καθώς η γεωγραφική μορφολογία του νομού αυξάνει, σε μεγάλο βαθμό, τον κίνδυνο αποκλεισμού δρόμων και χωριών εξαιτίας του χιονιά. Ωστόσο η Π.Ε. Καβάλας, αλλά και ο δήμος Καβάλας, δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε τέτοιο κίνδυνο.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=DQTCP6QWWXA[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments