ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΑΓΓΑΙΟ — 17 Δεκεμβρίου 2012
 • Views960

Ένα «όνειρο ζωής» πολλών ετών  και παράλληλα προσωπικής δέσμευσης του δημάρχου Παγγαίου, Βασίλειου Ξουλόγη, ανακοινώθηκε στην επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Άρη Γιαννακίδη, την περασμένη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, στην παραλία Οφρυνίου, που αφορούσε στην ένταξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου παραλίας Οφρυνίου, στο ΕΣΠΑ.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη το Δήμο Παγγαίου, για την ετοιμότητα που επέδειξε σε ό,τι αφορά στην τεχνική αρτιότητα των μελετών του εν λόγω έργου, το οποίο θα δώσει λύση στις χρόνιες ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και του τουριστικού ρεύματος της παραλίας Οφρυνίου.

 Το «παρών» έδωσαν, ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, ο αντιπεριφειάρχης Αρχέλαος Γρανάς,  ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιώργος Γερομάρκος και Γιώργος Χριστοδουλίδης, καθώς και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(1) Reader Comment

 1. Δεν νομιζεται οτι το εργο θα επιφερει συμφορεση στο ειδη κυκλοφοριακο τους θερινους μηνες; .Δεν υπαρχει αλλος χωρος για το πολυδιναμο περιφερειακο ιατρειο;.Πιοι ιδημωνες
  επινωησαν τον χωρο:. Και γιατι αυτο το εργο καταλαμβανει θαλασσιο παραλιακο χωρο;.
  Εγω ειμαι μονιμος κατοικος απο τον αυγουστο του 1012.Βλεπω πολλα στραβα ,οπως
  την μεγαλη διαρκεια κατασκευης του εργου υδρευσης της παραλιακης, την καθηστεριση της διεκπερεωσης και το αθλιο κατασκευαστικο αποτελεσμα. Καποιος πρεπει να τραβα
  αυτια σε καποιους και οχι καλυψη και αδιαφορεια!.Ελπιζω να εισακουσθω γα μια καλυ-
  τερη πολη. ευχαριστωι