ΔΡΑΜΑ — 20 Μαρτίου 2013
  • Views306

Την ένταξη δύο νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονία-Θράκη” (ΕΣΠΑ) μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη, Άρη Γιαννακίδη, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Πρόκειται για τα έργα:

  1. Ασφαλτόστρωση τμήματος της Εθνικής Οδού Δράμας-Κ. Νευροκοπίου από τη διασταύρωση Οχυρού μέχρι τη συνοριακή διάβαση Εξοχής, προϋπολογισμού 3.500.000€.
  2. Βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Δράμας-Σιδηρονέρου-Δασικού Χωριού από τη Χ.Θ. 11+800 έως το Δασικό Εργοτάξιο Ελατιάς, προϋπολογισμού 2.700.000€.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ξανθόπουλος δήλωσε: “Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα η μελέτη και η ωρίμανση των οποίων πραγματοποιήθηκε από τους μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Τους ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολύ για τη συνεργασία. Και τα δύο αυτά έργα συμβάλλουν στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας για βελτίωση του οδικού άξονα Εξοχή-Κ.Νευροκόπι-Δράμα, αλλά και για τη δυνατότητα αξιοποίησης του ορεινού όγκου της Οροσειράς Ροδόπης.

Ήδη στον άξονα Εξοχή-Δράμα εκτελούνται ή εγκρίθηκαν έργα προϋπολογισμού περίπου 10.000.000€, ενώ εκτελείται η εργολαβία και κατασκευάζεται το πρώτο τμήμα του δρόμου Σκαλωτής-Εργοτάξιο Ελατιάς, προϋπολογισμού 6.800.000€”.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments