ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 25 Μαρτίου 2012
  • Views209

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=YXoBNQXm5xY[/tube]

Σκηνές από αστυνομική ταινία έζησε, σήμερα το μεσημέρι, το κέντρο της Καβάλας, καθώς δύο ληστές προχώρησαν σε ένοπλη ληστεία γνωστού καταστήματος εμπορίας τσιγάρων επί της οδού Εκάβης (κοντά στην δημοτική αγορά Καβάλας).

Όλα άρχισαν στις 12 το μεσημέρι, όταν τα δύο άτομα σταμάτησαν με την μηχανή της μπροστά από το κατάστημα. Εκείνη την ώρα έξω απο το κατάστημα βρισκόταν ένας υπάλληλος, ο οποίος φόρτωνε εμπορεύματα στο φορτηγάκι του. Ο ένας εκ των δύο ληστών χρησιμοποιήσε ένα αυτόματο όπλο για να απειλήσει τον υπάλληλο, τον οποίο και έσπρωξε δια της βίας εντός του καταστήματος, στο οποίο βρισκόταν και η σύζυγος του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια ο ληστής απέσπασε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 500 €, επιβιβάστηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα πάντα εξελίχτηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα, καθώς οι δράστες δεν χρειάστηκαν περισσότερο από ενάμισι λεπτό για να πραγματοποιήσουν την ληστεία τους, ενώ στην προσπάθειά τους να βρουν πιο πολλά χρήματα δεν δίστασαν να κάνουν φύλλο και φτερό το φορτηγάκι της επιχείρησης (χωρίς αποτέλεσμα).

Η αστυνομία έσπευσε στο κατάστημα μετά την καταγγελία, αλλά το γεγονός ότι οι δράστες φορούσαν κράνη απέτρεψε την σύζυγο του ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο να περιγράψουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά τους. Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη, δίχως να έχει αποφέρει αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Φωτό: komanews.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments