ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 11 Δεκεμβρίου 2012
  • Views166

Όσο μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα τόσο πιο τραγική γίνεται η κατάσταση στον τομέα της θέρμανσης, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψαν οι εκπρόσωποι των πρατηριούχων της Καβάλας (ο μεν αντιπρόεδρος Μιχάλης Μεταξάς στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ο δε πρόεδρος Φώτης Πούλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Studio 7), ένα στα 5 νοικοκυριά στερείται ακόμα και την πλέον στοιχειώδη πηγή θέρμανσης.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=meWE4wS9KHA[/tube]

Πολλοί, βέβαια, είναι οι Καβαλιώτες που έχουν στραφεί σε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης (κλιματιστικά, ξυλόσομπες κλπ.), ωστόσο δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να στραφούν ούτε σε αυτές αλλά ούτε και να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Πούλος, σε αυτή την κατηγορία ανήκει το 15-20% των νοικοκυριών στον νομό Καβάλας, ωστόσο όπως ανέφερε και ο κ. Μεταξάς η κατάσταση πολλές φορές είναι ακόμα χειρότερη.

Την ίδια ώρα οι παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες (αν και, βέβαια, ο αριθμός τους είναι, πρακτικά, αμελητέος), όπως και οι αιτήσεις για την παραλαβή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments