ΚΟΣΜΟΣ — 25 Ιουλίου 2013
  • Views1457

Σύμφωνα με το σενάριο, το sport sedan κυκλοφορούσε σε μία πόλη, όπου όλα ήταν «υπερβολικά»: από τα παγωτά και τα μέχρι τα παιδικά καρότσια. Η Skoda δημιούργησε το  «vRS Mega Man-Pram», το οποίο απευθύνεται στους μπαμπάδες που μέχρι τώρα δεν συγκινούνταν από τον περίπατο με το μωρό τους.

Η έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της Skoda έδειξε ότι τρεις στους τέσσερις μπαμπάδες (76%) ήταν διατεθειμένοι να περάσουν περισσότερο χρόνο σπρώχνοντας το παιδικό καρότσι, αρκεί αυτό να ήταν πιο εξοπλισμένο και με όψη off road. Ένας στους τρεις άνδρες (33%) παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές ντρέπεται να σπρώχνει ένα συμβατικό παιδικό καρότσι, ενώ ένας στους τέσσερις (25%) επιμένει να αναλάβει αυτό το ρόλο η σύζυγός του.

Το καρότσι vRS φέρει καθρέπτες, προβολέα για νυχτερινές βόλτες, δαγκάνες φρένων, υδραυλική ανάρτηση, τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και sport επένδυση στο εσωτερικό. Τώρα, το αν θα περάσει και στη γραμμή παραγωγής είναι μία άλλη υπόθεση. Φανταστείτε ότι για να χωρέσει στο πορτμπαγκάζ θα πρέπει μάλλον να οδηγείς… νταλίκα.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments