ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 18 Δεκεμβρίου 2012
  • Views222

Πολλοί το έχουν προτείνει, λίγοι το τολμούν! Ο Δήμος Πρέβεζας αποφάσισε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη Πέμπτη να θεσπίσει ειδικό τέλος για τα αδέσποτα ζώα.

Το ποσό του 1 ευρώ θα εισπράττεται μέσω του λογαριασμού του νερού (ΔΕΥΑΠ) κάθε τρίμηνο.

”Η εισήγηση έγινε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Χρήστο Μπαίλη και η τελική πρόταση για το ποσόν του τέλους από τον δημ. σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ.Βασίλη Κουτρούμπα. Η πρόταση υπερψηφίσθηκεσχεδόν από όλες τις παρατάξεις εκτός των κκ.Τσοβίλη και Ρέντζου που δήλωσαν παρών. Είναι πράγματι μιά πρωτοποριακή απόφαση του Δήμου μας, που επιτρέπει στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, να συνεχίσει το έργο της, της περίθαλψης και προστασίας των Ζώων του Καταφυγίου [διατροφή, στειρώσεις, θεραπείες], αλλά και των Ζώων της Πόλης. Συνεχίζουμε το έργο μας με την θεσμοθετημένη πλέον αρωγή του Δήμου μας,  με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δύμαμη και ελπίδα” αναφέρει η κ Βάνα Ζέρβα από την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, το φιλοζωικό σωματείο Πρέβεζας που δημιουργήθηκε το 2000.

Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι Δήμοι που έχουν την γνωστή δικαιολογία ”δεν υπάρχουν χρήματα” για την έλλειψη προγράμματος περίθαλψης αδέσποτων, όπως τους υποχρεώνει κανονικά να έχουν, ο νόμος 4039/2012!

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments