ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Δεκεμβρίου 2011
  • Views581

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=0-rHszDVZoI, 420, 315[/tube]

Μπήκαμε, πλέον, για τα καλά στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, και εν μέσω οικονομικής ύφεσης, τα εμπορικά καταστήματα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν τον τζίρο τους.

Πρόσφατα ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εξέδωσε μια αφίσα, με την οποία οι καταστηματάρχες καλούσαν τον κόσμο να προσέλθει την περίοδο των εορτών στα εμπορικά καταστήματα για να κάνει τις αγορές του με μειωμένες τιμές.

Στις αφίσες αυτές δεν είχε γραφτεί κάποιο ποσοστό μείωσης τιμών . και αυτό διότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας θέλησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διατύπωση της αφίσας, προκειμένου να μην παραβιαστεί η νομοθεσία.

Χθες το πρωί, πάντως, ένας εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας πραγματοποίησε ελέγχους σε καταστήματα, με βασικό αντικείμενο αυτές τις αφίσες. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με βάση καταγγελίες ότι ορισμένοι καταστηματάρχες ανέγραφαν ποσοστά μείωσης τιμών, κάτι που είναι παράνομο, καθώς σύμφωνα με τον νόμο δεν θα πρέπει να αναγγέλλονται εκπτώσεις.

Σε ορισμένα καταστήματα, ωστόσο, ο έλεγχος αυτός φαίνεται ότι ήταν αρκετά επεισοδιακός, καθώς πολλοί καταστηματάρχες κατήγγειλαν ότι η συμπεριφορά του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Εμπορίου απέναντί τους δεν ήταν η αρμόζουσα.

Όπως ήταν φυσικό, τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας όσο και το Επιμελητήριο αναστατώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν, για το θέμα αυτό, στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά. Ωστόσο, και από τις δύο πλευρές δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και πλέον το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments