ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ — 04 Ιουνίου 2013
  • Views155

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τις αγωγές που είχε καταθέσει σε βάρος του ο Αντρίκος Παπανδρέου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, “το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο”.

Παράλληλα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, “η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου”.

Η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα γίνει στις 18:00 στα γραφεία του κόμματος.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments