ΚΑΒΑΛΑ — 28 Μαΐου 2013
  • Views269

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ,η οποία θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου   και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ενημέρωση   των μελών από την συμμετοχή του Συλλόγου  μας στην  πανελλήνια συνάντηση  Συλλόγων   Ομοσπονδίας  της 23/5/2013    στην Θεσσαλονίκη .
  2. Έγκριση καταστατικού Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Φ / Β  από την Γ. Σ.   όπου  συμμετέχουμε για καλλίτερη και αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των  δικαιωμάτων μας  .
  1. Ενέργειες που αφορούν την ανάδειξη των προβλημάτων    μας  στον τύπο και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα δίκαια αιτήματα μας.
  2. Υποβολή δικαιολογητικών  που απαιτούνται για  τις νομικές ενέργειες και διαδικασίες του Δικηγορικού Γραφείου που  θα αναλάβει την διεκδίκηση των δικαιωμάτων  μας .  (Επισυνάπτονται )
  1. Εγγραφή νέων μελών

 

 

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες Φ / Β πάρκων  να  μας δηλώσουν  -αποστείλουν  τα e-mail και σταθερά τηλεφωνά τους , στο    e-mail   του Συλλόγου  μας    spiefnkavalas@gmail.com για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη  ενημέρωση τους , δεδομένου ότι τα οικονομικά του Συλλόγου  είναι πενιχρά  και οι αγώνες απαιτούν έξοδα .

 

Όσα ιδρυτικά  μέλη  δεν έχουν ακόμη τακτοποιήσει τις  οικονομικές τους υποχρεώσεις στο ταμείο του Συλλόγου  παρακαλούνται  να  το πράξουν  .

 

Καλούμε το σύνολο των επενδυτών Φ/Β συστημάτων, του Νομού Καβάλας και των όμορων Νομών που δεν εγγράφηκαν ακόμη στον Σύλλογο  μας να εγγραφούν  ,δεδομένου ότι η μαζική αντίδραση  όλων των ιδιοκτητών  Φ / Β πάρκων επηρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται εις βάρος των επενδύσεών μας. Καλούμε  πάλι  όλα τα μέλη του Συλλόγου να  βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments