ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 16 Ιανουαρίου 2013
  • Views204

Την Κυριακή το kavala athens club έκοψε την πίτα του σε οικογενειακό κλίμα το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Club Αναστάσιος Ζέρβας λέγοντας τα εξής :

Αγαπητοί φίλοι μπορεί η συνθήκες να μας έφεραν μακριά από την αγαπημένη μας πατρίδα τίποτε όμως δεν μπορεί να μας χωρίσει από την πρώτη μας αγάπη για το καραβάκι μας.

734986_4070289642904_740247723_nΑυτό που από τότε που το πρωτοείδαμε στην παιδική μας ηλικία μας έκανε να νιώθουμε κάτι πρωτόγνωρο ένα σκίρτημα που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα.

Και παρόλο που κάποιοι που θέλουν να λέγονται υπεύθυνοι προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να διαλύσουν αυτή την ομάδα αυτή στάθηκε στα πόδια της πιστεύουμε κατά κύριο λόγο χάρη στην αγάπη των φιλάθλων της.

Και πάλι μετά τις φουρτούνες να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον κάνοντας να αναπολούμε παλιές καλές στιγμές και να ονειρευόμαστε νέες για το μέλλον.

Εύχομαι του χρόνου που θα βρεθούμε πάλι για το κόψιμο της πίτας να μιλάμε μετά την άνοδο μας στην α’ εθνική και για ευρωπαϊκή πορεία.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στις οικογένειες μας και για την αγαπημένη μας ομάδα όπως αρμόζει σε κάθε καλοτάξιδο καράβι καλά ταξίδια στα εγχώρια και γιατί όχι στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Κομμάτια πίτας κοπήκαν για την διοίκηση τους παίχτες την Λ.Φ.Κ τον Σ.Φ.Α.Ο.Κ το kavala athens club και όλους τους απανταχού φίλαθλους της ομάδας μας.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο τυχερούλης της χρονιάς ήταν ο Χατζηϊωάννου Βασίλης.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments