ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Ιανουαρίου 2013
  • Views282

“Θεέ μου απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση! Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω .. το δικό μου χώρο. Να έχω την οικογένεια μου γύρω από μένα. Θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής και να με ακούνε οι άλλοι χωρίς διακοπές ή ερωτήσεις. Θέλω να έχω την ίδια φροντίδα που έχει η τηλεόραση όταν δε λειτουργεί.

Οταν είμαι τηλεόραση, θα’χω την παρέα του πατέρα μου όταν έρχεται στο σπίτι από τη δουλειά, ακόμα και αν είναι κουρασμένος. Και θέλω τη μαμά μου να με θέλει όταν είναι λυπημένη και στενοχωρημένη, αντί να με αγνοεί. Θέλω τα αδέλφια μου να μαλώνουν για το πιος θα περνάει ώρες μαζί μου. Θέλεω να νοιώθω ότι η οικογένεια μου αφήνει τα πάντα στην άκρη, πότε-πότε, μόνο για να περάσει λίγο χρόνο με μένα. Α! Και το τελευταίο, κάνε με έτσι ώστε να τους κάνω όλους ευτυχισμένους και χαρούμενους. Θεέ μου δε ζητάω πολλά. Θέλω μόνο να γίνω σαν μια τηλεόραση!

Τη δασκάλα που διάβασε την παραπάνω έκθεση, καθώς βαθμολογούσε, την έκανε να κλάψει. Ο σύζυγος της, που μόλις είχε μπει στο σπίτι, τη ρώτησε: “Τι συμβαίνει;”

Αυτή απάντησε: “Διάβασε αυτή την έκθεση, την έχει γράψει ένας μαθητής μου”

Ο σύζυγος είπε: “Το καημένο το παιδί. Τι αδιάφοροι γονείς είναι αυτοί!”.

Τότε αυτή τον κοίταξε και είπε: “Αυτή η έκθεση είναι του γιού μας!..”

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments