ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 11 Φεβρουαρίου 2013
  • Views265

Ενημερωθήκαμε από ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη ότι γυναίκα κατά προσέγγιση 45 ετών,ψηλή και ξανθιά, επισκέφθηκε το σπίτι της κάνοντας έρανο επικαλούμενη «ΤοΧαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα ενημέρωσε την ιδιώτη για το υποτιθέμενο Bazaar του οργανισμού μας στο MACEDONIA PALACE από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2013, γεγονός απόλυτα

αναληθές.

Η πρόσκληση όπως ανάφερε χαρακτηριστικά είναι δωρεάν ωστόσο πήγαινε από σπίτι σε σπίτι για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες αλλά και να τους ενημερώσει πως τηρεί μία λίστα για όσους θέλουν να τη λάβουν, καταβάλλοντας παράλληλα το ταχυδρομικό τέλος της αποστολής της.

Ευτυχώς η ιδιώτης που κατήγγειλε το περιστατικό αντιλήφθηκε την απάτη έγκαιρα και δεν κατέβαλλε κάποιο χρηματικό ποσό. Ακολούθως κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία και μετέπειτα τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα φορά, διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στα συγκεκριμένα περιστατικά. Τονίζει δε, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, αλλά και να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments