ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 19 Μαΐου 2013
  • Views162

Τι δηλώνει η αδερφή του 20χρονου Ολλανδού που κατηγορείται για την άγρια επίθεση στο 12χρονο Νικήτα. Βγήκε από το κώμα το παιδί. Συγκινητικά τα πρώτα του λόγια.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακου. Ο 12χρονος Νικήτα από τη Ρωσία που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ βγήκε από την καταστολή. Η διαδικασία αποσωλήνωσης ολοκληρώθηκε το πρωί και ο μικρός ανέκτησε τις αισθήσεις του σκορπίζοντας δάκρυα χαράς στους συγγενείς του αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Παίδων κ. Τομπούλογλου είπε μιλώντας στον Alpha:

“Στις 8.45 το πρωί αποσωληνώθηκε και είναι σε σταθερή κατάσταση. Τον επισκεφτηκε η μητέρα του η οποία συνομίλησε μαζί του σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης”

“Ο αδερφός μου δεν είναι φονιάς”

Σοκαρισμένη από όσα διαβάζει στα ελληνικά ΜΜΕ, δηλώνει η  αδερφή του 20χρονου Ολλανδού που κατηγορείται για την επίθεση στο μικρό από τη Ρωσία, μιλώντας στο “Εθνος της Κυριακής”.

“Ο αδερφός μου δεν είναι φονιάς. Είναι απλώς ένα παιδί. Αν δεν τον ακούσω να λέει ότι το έκανε αυτό, να μου εξηγεί τι και πώς, δεν πιστεύω κανέναν. Ο Σιρίνο που ξέρω εγώ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα”.

Σύμφωνα με την αδερφή του νεαρού ανιματέρ, ο φερόμενος ως δράστης στην τηλεφωνική τους επικοινωνία φαινόταν να μην έχει αντιληφθεί τι είχε συμβεί: ” Μας πήρε τηλέφωνο το ίδιο απόγευμα και μίλησε με τον άνδρα μου. Το μόνο που μας είπε είναι ότι τον χτύπησαν και ότι τον έβαλαν να υπογράψει κάτι που δεν καταλάβαινε γιατί ήταν στα ελληνικά. Στη συνέχεια τον πίεσαν να κλείσει το τηλέφωνο και έκτοτε η μητέρα μου και όλοι προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του χωρις αποτέλεσμα”.

Η αδερφή του 20χρονου υποστηρίζει όπως και η μητέρα της ότι ο νεαρός πάσχει από σύνδρομο αυτισμού και πως η οικογένεια έχει έγγραφα που το αποδεικνύουν τα οποία έχουν ήδη σταλεί στην ολλανδική πρεσβεία και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments