ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 26 Μαΐου 2013
  • Views261

Τις πρώτες παραγγελίες για το γήπεδο του Ελληνικού το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, έχει κάνει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το γήπεδο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ΑΕΚ και των οπαδών της. Για τους λόγους αυτούς έχει παραγγείλει 22.000 πλαστικά καθίσματα χρώματος κίτρινου και μαύρου αλλά και των λυόμενων εξεδρών που θα χρησιμοποιηθούν.

Φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει παρατήσει το πλάνο της νέας… Νέας Φιλαδέλφειας.

Αρκετά πράγματα απ’ όσα είδε στην Ιταλία τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο, ωστόσο ακόμα υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Όπως, για παράδειγμα, ποια μπορεί να είναι η χωρητικότητα που θα έχει το νέο γήπεδο, με τον Μελισσανίδη να επιθυμεί κάτι κοντά στις 30.000 θέσεις.

Από το «φιξάρισμα» στο συγκεκριμένο θέμα θα εξαρτηθεί φυσικά και το τελικό σχέδιο του γηπέδου, κατ’ επέκταση και το κόστος του έργου. Η χρηματοδότηση είναι ακόμα ένα κομμάτι που μένει να «κλείσει» οριστικά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος από τα περίπου 50-60 εκατ. που θα απαιτηθούν έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments