ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 13 Μαρτίου 2013
  • Views171

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, αποφάσισε σε μυστική ψηφοφορία η Βουλή, με 205 ψήφους «υπέρ», 3 ψήφους «κατά» και μία ψήφο «παρών».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία και είπες πως θα και πάλι θα αθωωθεί πανηγυρικά. «Με κατηγορούν για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ευτυχώς όχι για απόπειρα δολοφονίας». Ψηφοφορία για άρση ασυλίας γίνεται μόνο για εμένα, ενώ είχαν καταθέσει μήνυση και στην Κανέλλη και στην Δούρρου. Τα δικαστήρια δεν θα σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής».

Από την πλευρά της η Λιάνα Κανέλλη είπε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, ότι για είκοσι μέρες είχε τη μελανιά στο πρόσωπο της από το χτύπημα του Ηλία Κασιδιάρη. Στη συνέχεια αναφερόμενη στη φράση «Κουμούνι θα σε κάνουμε σαπούνι» είπε «υπάρχουν αρωματικά σαπούνια που καθαρίζουν τη ναζιστική βρώμα και δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη σάρκα, όπως υπάρχουν βουλευτικά χαλιά που δεν είναι φτιαγμένα από τρίχες ανθρώπων που κάηκαν σε φούρνους».

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments