ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 28 Απριλίου 2012
  • Views209

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας σε συνεργασία με το Θέατρο Πολιτών, καλωσορίζουν την Άνοιξη, με ποιήματα Ελλήνων ποιητών που έχουν θέμα την Άνοιξη.


Επτά ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης, παρουσιάζουν ποιήματα σε διάφορα σημεία της πόλης με τη συνοδεία μουσικής, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Στόχος είναι να γεμίσουμε την πόλη με ελπίδα και να αντισταθούμε στην εσωστρέφεια και τη μιζέρια στην οποία μας οδηγεί η σημερινή πραγματικότητα. Άνοιξη λοιπόν στις καρδιές των συμπολιτών μας με την αρωγή  σημαντικών ελληνικών ποιημάτων.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν και τα ποιήματα που θα παρουσιάσουν είναι τα παρακάτω :

  1. Τέχνης Έρευνα, Τ. Λειβαδίτη «Αγαπημένη μου».

  2. Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών – Εργαστήρι Θεάτρου, Οδ. Ελύτη «Τα Ετεροθαλή».

  3. Ερασιτεχνική Ομάδα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Μ. Αναγνωστάκη «Όταν μιαν Άνοιξη», Ν. Καρούζου «Το Έαρ με θύει κ εφέτος», Χρ. Τσελεπή «Το δέντρο».

  4. Ερασιτεχνικό Τμήμα Θεάτρου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, Δ. Κονταξή «Η Αγάπη πάλι θα μπορέσει» και «Κόκκινη Κλωστή», Οδ. Ελύτη «Άνοιξη», Β. Βεργόπουλου «Άμωμος Έρωτας» και «Άλυκα Ρόδα», Γ. Σεφέρη «Άνοιξη μ.Χ.», Ν.Α. Ασλάνογλου «Επικίνδυνη Ηλικία», Ντ. Σιώτη «Η Άνοιξη», Αν. Εμπειρικού «Έαρ σαν πάντα».

  5. Θεατρική Μηχανή, Γ. Χειμωνά «Η Προφητεία του Γουεν Χλαν».

  6. Άνω Θρώσκω, Ν. Γκάτσου «Άσπρο Περιστέρι», Κ. Δημουλα «Μεσιτείες» και «Ασυμβίβαστα».

  7. Χ- οδός, Ι. Ευαγγέλου «Τι είν’ η αγάπη».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments