ΚΑΒΑΛΑ — 06 Φεβρουαρίου 2013
  • Views197

Δελτίο Τύπου: ΑΝ.ΕΛΛ Καβάλας

Για άλλη μία φορά ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, απέδειξε την προσήλωσή του στη «λάθος συνταγή», όπως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε αποκαλέσει την υφεσιακή οικονομική πολιτική που επέβαλαν στη χώρα μας, το ΔΝΤ, το οποίο πλέον παραδέχεται το λάθος του, η Ε.Ε. και η ΕΚΤ.

Κι αυτή τη φορά, ενώπιων των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, των τεσσάρων της Καβάλας και του ενός της Δράμας, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του ελπίζωντας σε μία θετική απάντησή του, όσον αφορά την επιδότηση του εργασιακού κόστους των επιχειρήσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας, με το ίδιο ποσοστό του 12% που ισχύει για τις επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στις υπόλοιπες τρεις Π.Ε. της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης.

Η ξεκάθαρα αρνητική απάντηση του κ. Στουρνάρα, έθαψε μια και καλή κάθε ελπίδα που είχε καλλιεργηθεί στους κόλπους των επιχειρηματιών των δύο Π.Ε., αναδεικνύοντας ως «άνθρακες τον θησαυρό» των υποσχέσεων.

Το μόνο πλέον που μπορούν να περιμένουν οι επιχειρηματίες της Καβάλας και της Δράμας, είναι οι κλητήρες και οι δικαστικοί επιμελητές, που θα τους επιδίδουν τις διαταγές πληρωμής και τις ειδοποιήσεις κατάσχεσης των περιουσιών τους.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments