Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού αγκαλιάζει τα παιδιά της Καβάλας την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ολοκληρώνοντας μια ακόμα χρονιά δημιουργίας και ευρηματικότητας, που στόχο έχει να κάνει τη μάθηση ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Οι μαθητές θα εμπλακούν σε σύνθετες και απαιτητικές μαθησιακές διαδικασίες, θα δημιουργούν παιχνίδια καλλιεργώντας την κρίση και τη φαντασία τους. Επίσης, θα συνεργαστούν πολλοί εκπαιδευτικοί διαφορετικών ειδικοτήτων δημιουργώντας, κρίνοντας και απορρίπτοντας πολλές φορές τις δικές τους προσπάθειες με ένα μοναδικό όνειρο, να κάνουν τη σχολική πραγματικότητα περισσότερο ελκυστική για τους μαθητές και τους ίδιους.

Το Φεστιβάλ Παιχνιδιού είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν αυτούς που δεν ξεχνούν την ουσία της παιδικής ηλικίας, την ουσία του παιχνιδιού.

Στο πάρκο Φαλήρου, στους χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο ξεπροβάλλουν ζουζούνια και χαμαιλέοντες, πριγκίπισσες και πειρατές, παραμύθια και σκιές, μουσειακά εκθέματα και κούκλες, ρομποτική τεχνολογία και περιβάλλον, συναισθήματα και άνθρωποι διαφορετικοί και ταξιδεύουν με τις υπέροχες μουσικές του Απόστολου Ρίζου και της παρέας του. Από κοντά μουσικοί και τραγουδιστές της πόλης.

Η Οργανωτική Επιτροπή εκ μέρους των συνδιοργανωτών.Συνδιοργανωτές είναι οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευης Καβάλας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας.

 

Share

About Author

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΗ

(0) Readers Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: