Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 24/5/2018

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Τρίγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα και είμαστε δυναμικοί, με αυτοπεποίθηση και δυναμικοί, ικανοί για να πετύχουμε κάθε στόχο, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Αισθάνεσαι απομόνωση, Κριέ μου, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό είναι, να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου, Κριέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως ν’ αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη αρκετές. Στα οικονομικά σου, οι δυσκολίες και τα έξοδα είναι πολλά. Να ξέρεις πάντως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος

Γενικά
Με το ταλέντο που σε διακρίνει, Ταύρε, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν άλυτα. Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις ό,τι σκεφτείς, αλλά δεν πρέπει να καταπιαστείς ταυτόχρονα με τα πάντα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, αφήνοντάς το να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Ταύρε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα κι αγορές. Φρόντισε να έχεις σωστό προγραμματισμό, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Προσπάθησε, Δίδυμε, να έχεις έναν προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και τη διπλωματία σου, θα καταφέρεις να πάρουν πολλά πράγματα το δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα προσλαμβάνεις όπως είναι, καθώς η μεγάλη σου ευαισθησία σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Δίδυμε, αρκεί να ακολουθήσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.

Καρκίνος

Γενικά
Κάθε τι καινούργιο, Καρκίνε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες κι έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινοτομίας. Εκπλήσσει, αρέσει αλλά κι ενοχλεί τους άλλους, που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους, τους οποίους εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέρεις την πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολεύσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Λέων

Γενικά
Πρέπει, Λέων, να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μη δυσπιστήσεις ή υποχωρήσεις, πριν δεις καλά, αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Λέων μου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε πάντως σήμερα συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, διότι έχεις ήδη βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Γενικά
Η επιμονή κι η υπομονή σου, Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος κι ευδιάθετος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και σήμερα να κινήσεις με επιτυχία τις καταστάσεις, για να πάει καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Παρθένε. Δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, όπως και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα ιδέες που θα σου παρουσιάσουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αφού είναι συμφέρουσες.

Ζυγός

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Καλύτερο είναι, να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ζυγέ, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα συνεχίζουν να σ’ εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Σκορπιός

Γενικά
Πριν κάνεις οτιδήποτε, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία ακόμη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική, σκοπιά. Τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά – σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωράνε όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά ίσως κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό είναι μη σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα, αλλά μπορείς να κάνεις προσεκτικές συναλλαγές.

Τοξότης

Γενικά
Να αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, Τοξότη, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Τοξότη μου, για να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις, ότι αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για διασκέδαση και πως σίγουρα θα προκύψει κάτι πολύ καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για συναφή θέματα, αλλά οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά ζητήματα σήμερα δεν ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά
Πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, Αιγόκερε, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, να θυμάσαι πως οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε να βρεις το καλύτερο για τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα έρθουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενώ κι οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι στα προβλήματα του παρελθόντος, για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Γενικά
Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου, Υδροχόε μου, και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, μέχρι να βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις απόλυτες θέσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να αντιδράς πεισματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά και επιτέλους θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου, έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις αγορές, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Γενικά οι χρηματικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

Ιχθύς

Γενικά
Θα προκληθούν σκέψεις, Ιχθύ μου, για τον εαυτό σου και τη μέθοδο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις όμως, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός κι αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα πάντως, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, Ιχθύ, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Ιχθύ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, αφού τα υπάρχοντα θέματα αρκούν για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Συνεχίστε να διαβάζετε
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 23/5/2018

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Καμιά φορά, όταν μας αγαπάνε, θέλουμε να το ακούμε… Ναι, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, έρχονται τρυφερά λόγια αγάπης, ρομαντικές συναντήσεις και πολλές συναισθηματικές εξομολογήσεις για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Η Αντίθεση ωστόσο του Ερμή-Δία, φέρνει υπερβολή και γκάφες στα λόγια των Σταθερών του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Τη σημερινή μέρα, Κριέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία για θέματα που αφορούν σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η θέση σου θα ενισχυθεί στο κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον, ενώ τα πάντα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ευκολία στην ολοκλήρωσή τους. Δείξε λίγη υπομονή ακόμη κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από σήμερα, Κριέ, θα ξεκινήσουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Οι καινούργιες συνεργασίες που θα κάνεις, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να θέσεις τους μελλοντικούς σου στόχους και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

Ταύρος

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε ευνοεί, Ταύρε, σου χαρίζει ικανοποιήσεις και σου προσφέρει ευκαιρίες για την διασφάλιση ορισμένων σημαντικών δικαιωμάτων, που σου δίνουν την αίσθηση κάποιας κατοχύρωσης. Από εκκρεμότητες που βαραίνουν την καθημερινότητά σου για καιρό, τώρα μπορείς πλέον να απαλλαγείς οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Ταύρε, εξαιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά μην αγχώνεσαι, αφού με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, κάποιες προοπτικές φαίνονται στον ορίζοντα κι είναι αρκετά εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, δε θα σε πτοήσουν. Χρειάζεται βέβαια σταθερότητα και συνέπεια, για να μπορέσεις να τα αποφύγεις. Να ξέρεις, ότι όλα θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση σήμερα, Δίδυμε, θα σου δώσει πρόσθετο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που ίσως έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις θέσει για τη δουλειά σου, Δίδυμε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται, και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

Καρκίνος

Γενικά
Η τύχη σού επιφυλάσσει μεγάλες χαρές, Καρκίνε, που δεν περίμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις θετικά το ερχόμενο διάστημα, για να θέσεις νέους στόχους και να ετοιμάσεις το πρόγραμμα, πάνω στο οποίο θα τους πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση βοηθούν τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και ξεπερνάς τα πιθανά μικροπροβλήματα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν σήμερα δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε στις συζητήσεις που θα γίνουν με συνεργάτες σου να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Λέων

Γενικά
Απόφυγε σήμερα τον εύκολο ενθουσιασμό και τα λόγια του αέρα, Λέων μου. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε κάνει να ξεσηκώνεσαι χωρίς λόγο και να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Δείξε προσοχή στον τρόπο που συνεννοείσαι, ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις. Ανάγκη λήψης πολλών αποφάσεων θα προκύψει πάνω σε βασικά ζητήματα. Απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Λέων, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα, που εδώ και καιρό ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Λέων. Θα έχεις σήμερα πολλές επαφές για αλλαγές ή κάποιες συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε παράλληλα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Παρθένος

Γενικά
Αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Παρθένε, και σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς, παρακάμπτοντας αντιδράσεις κι εμπόδια. Θα ακολουθήσουν προτάσεις, που σε οδηγούν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε μου, να δεις πολλές καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Οι καταστάσεις δεν προχωρούν με ευκολία αυτό το διάστημα, Ζυγέ μου, και ο μόνος τρόπος να φέρεις την τύχη στο δρόμο σου, είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην αλλάξεις τα σχέδιά σου. Ο προγραμματισμός και η συνέπεια δημιουργούν καλύτερη απόδοση και θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, όταν πολύ σύντομα οι ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Μπορείς αυτή την περίοδο τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε θέματα νόμου.

Σκορπιός

Γενικά
Η κοινωνική σου ανασφάλεια, Σκορπιέ μου, σου δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και φόβο για νέα ξεκινήματα που σου προτείνονται. Εξέτασε με πολλή σοβαρότητα το ενδεχόμενο αλλαγών και μη βιαστείς να απορρίψεις οτιδήποτε. Τα προσχήματα δε βλάπτουν αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να κάνετε σχέδια για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην ασχοληθείς με σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, η διάθεσή σου για δράση σε κάνει να αποφεύγεις κάθε δέσμευση και να αποζητάς διαρκώς την ανεξαρτησία σου. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές δυσαρέσκειες στο περιβάλλον σου, φιλικό και οικογενειακό. Η νέα φάση ωρίμανσης που σε περιμένει, φέρνει αρκετές αναθεωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που ίσως σε απασχολούν, και σε βεβαιώνω, ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να δρομολογήσεις συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο τώρα.

Αιγόκερως
Γενικά
Οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν τώρα, Αιγόκερε, και η δράση καταφτάνει φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και σύντομα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις κάποιες πολύ έξυπνες ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη, δίνοντας μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι είσαι σε πολύ καλή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο) για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Αιγόκερε, πηγαίνει πολύ καλά και θα βελτιωθεί, αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σ’ εκνευρίσουν και ν’ αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Υδροχόος

Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, Υδροχόε, ξαφνικά αλλάζει και η διάθεσή σου για μεγαλύτερο κίνδυνο σού βελτιώνει την καθημερινότητα, μέσα από ρίσκο, αλλά με θετικά ευτυχώς αποτελέσματα. Δείξε πάντως σύνεση και απόφυγε τις υπερβολές, για να πετύχεις καλύτερα ωφελήματα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις σήμερα μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Γενικά
Μεγάλες εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα, Ιχθύ. Σε πολλά σημεία θα χρειαστεί να αλλάξεις τις απόψεις σου για βασικά ζητήματα. Κάποια γεγονότα σου προσφέρουν ευκαιρίες για να ξεπεράσεις προβλήματα, που σ’ έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, Ιχθύ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα, που θα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να αποφύγεις κινήσεις, που φέρνουν τον κίνδυνο να βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 22/5/2018

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα σήμερα, μας βελτιώνει εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου αποκτούν την ισχυρή και ανανεωμένη προσωπικότητα αλλά και δύναμη που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν ότι τους πλήγωνε μέχρι τώρα!

Κριός

Γενικά
Πρόσεξε τα λόγια που εκφράζεις, Κριέ, διότι κάποια παρερμηνεύονται και, ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση, που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με την διαλλακτικότητά σου να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Κριέ, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ακολούθησε ένα πλήρες πρόγραμμα, λοιπόν, για να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.

Ταύρος

Γενικά
Το δύσκολο, Ταύρε μου, είναι να πετύχεις μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας που σου αποσπάει την προσοχή ή παρά τα προβλήματα που μεταφέρεις στο σπίτι σου και σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις. Οι προκλήσεις υπάρχουν, αλλά είναι αντιμετωπίσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου, οπότε ας αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα, αφού στον προϋπολογισμό σου κινείσαι εκτός ορίων.

Δίδυμος

Γενικά
Έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία, Δίδυμε! Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα, εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δε σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Προσπάθησε μόνο, να μην κάνεις λάθη σήμερα από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό σου και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, Καρκίνε μου, πρέπει αυτά που επιθυμείς, να είναι εφικτά και να έχουν μια ρεαλιστική βάση. Μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, αλλά δες τα πράγματα με ρεαλισμό. Η ώριμη σκέψη θα σε βοηθήσει και θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις κι επιλογές, που θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται, Καρκίνε, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, να έχεις τη βεβαιότητα, ότι αυτή η περίοδος και με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, θα φέρει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα, Καρκίνε, θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να κινούνται πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές κι οδηγούν στην αύξηση των εσόδων σου.

Λέων

Γενικά
Έχεις το χάρισμα της πειθούς, Λέων, και καταφέρνεις απίστευτα πράγματα, όταν το χρησιμοποιείς. Στόχευσε, λοιπόν, ψηλά και μη συμβιβάζεσαι, αφού σίγουρα μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα για σένα. Ακολούθησε την φωνή του ενστίκτου σου, πίστεψε στο πρόσωπό σου και θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου και τις απίστευτες δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Λέων μου, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αφιερώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, Λέων μου, μαζί με κούραση κι εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις. Με σωστό προγραμματισμό πάντως, όλα θα εξελιχθούν μια χαρά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και να προσέχεις τα απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Παρθένος

Γενικά
Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, Παρθένε, και στις δυσκολίες δεν το βάζεις εύκολα κάτω. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή μας εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και με αυτό τον τρόπο, τολμάς να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις βαθειά μόρφωση, εμπλουτίζεις διαρκώς τις γνώσεις σου και διαθέτεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Παρθένε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να προωθήσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, να τη μελετήσεις πολύ καλά.

Ζυγός

Γενικά
Το άκαμπτο του χαρακτήρα σου, Ζυγέ μου, σε πολλά και σημαντικά ζητήματα, σε δυσκολεύει κάποιες φορές στο να διαπραγματευτείς με άτομα, που σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής σου. Γίνε λίγο πιο ελαστικός στις απόψεις σου και προσπάθησε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, αγνοώντας λόγια που σου χαλάνε την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις καταστάσεις που στενοχωρούν και τους δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις ν’ ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Έχεις καλούς τρόπους, Σκορπιέ, κι επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά και προπάντων η σταθερότητα! Προτεραιότητά σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν! Σήμερα, θα αργείς πολύ στο να πάρεις αποφάσεις, επειδή θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, αν δεν προσέξεις, θα σας οδηγήσουν σε λογομαχίες και θα νιώθεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις, αλλά για άλλη μια φορά θα εμφανιστούν νέες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να τακτοποιείς.

Τοξότης

Γενικά
Μπορεί να έχεις τους δικούς σου, αργούς ρυθμούς, Τοξότη, ο λόγος σου όμως είναι «συμβόλαιο» κι όταν πάρεις μία απόφαση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή κι η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή, σήμερα είναι τα μελανά σημεία που πρέπει να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σε εκνευρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε περιττές αγορές και στο να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μη σε συμφέρει.

Αιγόκερως

Γενικά
Αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με δυναμισμό, Αιγόκερε, κι αυτό σε ωθεί στο να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Μη μένεις στην αδράνεια, αν θέλεις να δεις τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται, αφού είσαι άτομο ισορροπημένο και διαθέτεις την αυτοπεποίθηση, που θα χρειαστεί για να οργανώσεις καταστάσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα φανούν σωτήριες για τα μελλοντικά σου σχέδια και τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι πολύ γρήγορα σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να νιώθεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Αιγόκερε, διότι έχεις δρομολογήσει τα θέματά σου με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις στο εξής την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς σήμερα έντονα στα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά οι καταστάσεις ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.

Υδροχόος

Γενικά
Οι εξελίξεις στη ζωή σου, Υδροχόε μου, είναι αργές κι αυτό συμβαίνει επειδή κι εσύ κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι, ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά στη ζωή του μπορεί να κατακτά στόχους και να κερδίζει αυτό που τόσο προσδοκά: Τη σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς πια να ακολουθείς τον προϋπολογισμό σου.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αφού είσαι ο άνθρωπος που κάνει πανεύκολα νέες γνωριμίες, ενώ μπορείς άνετα να μιλήσεις στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στη ζωή σου καταπιάνεσαι με πολλά, αν και δεν εμβαθύνεις πάντα στα πράγματα, αφού επιθυμείς διαρκώς την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο τις σκέψεις σου και δεν εστιάζεις σε καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδιά σου. Έχεις κάνει αρκετά οικονομικά ανοίγματα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να προσέχεις τα νέα έξοδα.

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 21/5/2018

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Με τον Ήλιο στους Διδύμους από σήμερα και η Αφροδίτη στον Καρκίνο παράλληλα, μας βάζουν σε ρυθμούς καλοκαιριού με το φλερτ αλλά και το συναίσθημα να επικρατούν! Όλα τα Ζώδια απολαμβάνουν τις μέρες αυτές!

Κριός

Γενικά
Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, Κριέ, οι οποίες είναι καλές, θα δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις εδώ και αρκετό καιρό. Μη χαλαρώνεις και μη βγαίνεις από τους στόχους σου, αφού οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που έχετε σήμερα με το σύντροφό σου, Κριέ, είναι πλήρης και σας βοηθά να λύσετε κάποια θέματα της σχέσης σας. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά ίσως πεις λόγια, που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις θέματα που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα, προχωρώντας και στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου κινούνται σε σταθερή πορεία. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, ώστε να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα, Ταύρε, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή εκ μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι, και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς περισσότερο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά την εργασία σου, Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

Δίδυμος

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Δίδυμε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, διότι τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, καλό είναι να μη βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, εστίασε όμως πρώτα στις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να ανταπεξέλθεις και στις νέες υποχρεώσεις που έρχονται

Καρκίνος
Γενικά
Οφείλεις να λάβεις υπ’ όψιν σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Καρκίνε, και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις τρίτους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για μια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να δείξεις ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όποια συναλλαγή κάνεις.

Λέων

Γενικά
H εύνοια των συνθηκών, Λέων, αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά σήμερα, στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, διότι από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Λέων, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η σταθερότητα είναι ένας βασικός πυλώνας στη ζωή σου, Παρθένε μου, όμως τελευταία νιώθεις ότι έχει μετατραπεί σε στασιμότητα κι έχει περιορίσει τις φιλοδοξίες σου. Είναι καιρός να αλλάξεις γραμμή και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Βλέπεις, πως η τακτική που έχεις ακολουθήσει, σε περιορίζει, οπότε πάρε το ρίσκο κι άνοιξε τα φτερά σου, για να καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, Παρθένε μου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και φρόντισε να προχωρήσεις σε κάποια θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν για τα οικονομικά σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις σημαντικές χρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Το άγχος θα σε συντροφεύει σήμερα, Ζυγέ μου, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην προσκολλάς τη σκέψη σου σε αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Όλα θα έρθουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Ζυγέ μου, να κατανοήσεις κάποια προβλήματα που ίσως περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις, ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε από τον εκνευρισμό που θα έχεις, να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις πάντως σε κάποια βιαστική κίνηση.

Σκορπιός

Γενικά
Η τύχη είναι απροσδόκητα καλή μαζί σου, Σκορπιέ, και θα βοηθήσει στην εκπλήρωση σημαντικών στόχων σου. Αυτό αλλάζει ολοκληρωτικά τη διάθεσή σου και σε γεμίζει αισιοδοξία. Δέξου τα δωράκια που σου χαρίζει η ζωή και σταμάτα να αναρωτιέσαι τι έκανες για να τ’ αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα, Σκορπιέ, να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, που εδώ και πάρα πολύ καιρό προβληματίζουν τις σκέψεις σου και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ. Οι καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να προχωρούν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να είσαι καλά στο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές και διεκδικήσεις σήμερα δεν ευνοούνται.

Τοξότης

Γενικά
Η στασιμότητα δεν έχει θέση στη ζωή σου, Τοξότη, αφού εσύ δεν αντέχεις ούτε καν την ιδέα της. Θέλεις συνεχώς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αποκτώντας εμπειρίες και γνώσεις. Σκέφτεσαι συνεχώς έξυπνες ιδέες, οι οποίες λύνουν τα προβλήματα που σε απασχολούν κι ανοίγουν το δρόμο στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις την ευκαιρία κατά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποιες δύσκολες πτυχές της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, όπως και να προωθήσεις αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές, που δε χρειάζεσαι. Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, οπότε θα ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν. Πρέπει όμως πρώτα να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις άμεσα.

Αιγόκερως

Γενικά
Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο, Αιγόκερέ μου, κι εσύ θα παίξεις ρόλο, δευτερεύοντα μεν, αλλά με μεγάλη σημασία. Το πρόβλημά σου εμφανίζεται, όταν σε αιφνιδιάζουν και θέλουν μία απάντηση άμεση, ενώ εσύ προτιμάς να τη σκεφτείς και να πάρεις τον χρόνο σου. Νιώθεις έτσι προστασία, αλλά για σοβαρά πράγματα αργείς κάποιες φορές να πάρεις συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη, Αιγόκερε, να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και σ’ έχουν προβληματίσει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, εξέτασε πάλι μερικά πράγματα, διότι μπορεί να έχεις κάνει λανθασμένες κινήσεις και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή δείχνει σημαντική.

Υδροχόος

Γενικά
Πρέπει να ξαναθυμηθείς, Υδροχόε μου, ότι η ευθύνη για τη ζωή σου είναι δική σου υπόθεση κι ότι δε θα έρθει κάποιος να σε διασώσει, αναλαμβάνοντας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σου. Τότε μόνο θα δεις πάλι τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και, ωριμάζοντας, θα βρεις τη δύναμη και την ικανότητα να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, αλλά και ν’ ανακαλύψεις την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα θελήσεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία. Οφείλεις να προσέχεις τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει να το έχεις προϋπολογίσει λεπτομερώς.

Ιχθύς

Γενικά
Καλύτερα γίνονται για σένα τα πράγματα, Ιχθύ, αλλά όχι ιδανικά, αφού πρέπει να πείσεις τους άλλους ότι κάνεις το σωστό, το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι, και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό σε βγάζει από το ρυθμό σου κι ίσως και την πιο ανάλαφρη πορεία, που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, διότι μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες.

Συνεχίστε να διαβάζετε

Trending

Copyright © 2018 VideoTex.